Loading...

COMPLIR AMB TU. COMPLIR AMB EL SABOR.

Com a especialistes en esdeveniments, sabem que cadascun d’ells és únic. Per això, ens encarreguem que la nostra cuina s’adeqüe totalment a eixes necessitats, però sempre mantenint la personalitat mediterrània que distingix la nostra terra.

REUNINT SABORS.

360º en experiències gastronòmiques mediterrànies

Enguany, amb motiu del 25é aniversari, el Palau de Congressos de València ha posat en marxa un projecte basat en la innovació i en el coneixement que integra la Gastronomia 360é amb el concepte One Health (“Una Sola Salut”) en l’àmbit del turisme de reunions.

Comença a gaudir amb la nostra gastronomia i fes que els teus plats es convertisquen en un autèntic record ple d’experiències.

Descarrega’t el llibre que mostra com elaborar els millors sabors que es reuneixen en el Palau de Congressos de València.

Este projecte s’emmarca en l’aliança del Palau amb el  Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS) i la Fundació Lluís Alcanyís. L’equip investigador pertany a la Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València, Institut Valencià d’Investigacions Agràries i Universitat de València i l’empresa col·laboradora en esta iniciativa és Gourmet Catering & Eventos.

Els principis de la nostra cuina:

Alimentació sostenible

L’essència de la cuina mediterrània ens ajuda a inspirar hàbits d’alimentació saludable i sostenible.

El sabor per damunt de tot

Quan la tradició mediterrània és la nostra base, la innovació només pot donar com a resultat sabors naturals i sorprenents.

Com més a prop, millor

Tractem que les nostres receptes utilitzen productes de proximitat i de temporada.

Adaptació total

Menú especial per a vegans?
Compta-hi.
Amb èmfasi en els productes Bio?
Sense problemes.
Amb adaptació per a visitants d’altres cultures?
Clar que sí.

A més, disposem d’un experimentat equip de professionals que garantix un servici segur i fiable, perquè gaudir del menjar siga sempre un plaer.

Vols més informació?
Contacta amb la nostra cuina