Published On: 21 de març de 2023Categories: Corporatiu, Palau de Congressos, Sostenibilitat

La nova vegetació de l’El Palau de Congressos de València

El Palau de Congressos de València homenatja el nostre entorn amb nova decoració a l'interior

Com a part del nostre projecte de sostenibilitat, en el Palau de Congressos de València sempre busquem afavorir i potenciar el nostre entorn més directe: València, la Comunitat Valenciana i el Mediterrani. I per a fer-ho, continuarem posant en valor una part fonamental de la nostra terra: el seu patrimoni natural. Gràcies a ell, hem transformat el nostre edifici en un lloc, si cap, encara més bell.

Per això, hem prioritzat l’ús de la vegetació preservada per a dotar a la nostra casa d’un aspecte més natural i càlid.

AIXÍ NAIX HÀBITAT, LA DECORACIÓ VEGETAL QUE CONVERTEIX AL PALAU DE CONGRESSOS DE VALÈNCIA EN UN GRAN HOMENATGE AL NOSTRE ENTORN.

La vegetació ha sigut minuciosament seleccionada segons l’ús de cada espai, diferenciant així entre espais de transició, en els quals s’ha aconseguit un impacte ràpid i sorprenent; espais d’espera, on la vegetació té un caràcter més didàctic; espais diàfans, en els quals els elements es reordenen en diferents àrees; i espais privats, on la vegetació convida que la sala siga encara més acollidora.

Al llarg de l’hall principal, es troben penjades del sostre tres grans esferes. La primera representa l’Illa Falagueres, un homenatge a les plantes més antigues. En segon lloc, trobem l’Illa Albufera que representa a les més de 800 espècies diferents de plantes que conviuen al Parc Natural de l’Albufera. I en tercer lloc podràs veure l’Illa Fruiteres. Les fruites i hortalisses són part indissoluble de la nostra dieta i el paisatge de la nostra horta. Aquestes tres esferes, que porten el segell valencià, doten al foyer de l’edifici d’autèntica singularitat i bellesa.

D’altra banda, en el Saló Multiusos 2, un gran arbre es presenta a l’entrada de l’estada: un monumental Llidoner. Finalment, les sales de comissió s’han decorat amb un conjunt d’arbres i plantes amb espècies extraordinàries. Uns altres dels espais que també han cobrat protagonisme són: recepció, escales, salons multiusos 1, punts de registre i banys, amb una decoració diferent en cada lloc.

Veuen al Palau de Congressos i gaudeix de l’experiència, ara més alineats amb la naturalesa que mai! Perquè no sols hem creat una experiència estètica i sensorial; també volem que siga un projecte didàctic que acoste la nostra realitat a les persones que ens visiten.