Published On: 19 de novembre de 2014Categories: Uncategorized

La SEN presenta la seua LXVI Reunió Anual amb més de 3500 assistents

Del 18 al 22 de novembre i amb quasi 3.500 inscrits, la Societat Espanyola de Neurologia celebra - per primera vegada- la seua reunió anual al Palau de Congressos de València. Durant estos 5 dies, experts nacionals i internacionals presentaran els últims avanços en...

Del 18 al 22 de novembre i amb quasi 3.500 inscrits, la Societat Espanyola de Neurologia celebra – per primera vegada- la seua reunió anual al Palau de Congressos de València. Durant estos 5 dies, experts nacionals i internacionals presentaran els últims avanços en investigació, tractament i enfocament de les distintes malalties neurològiques.

“La Reunió Anual de la SEN és el principal esdeveniment científic sobre neurociències que es realitza a Espanya, i un dels més importants d´Europa, tant per assistents com per nombre d´activitats i de comunicacions presentades” ha destacat Dr. Casado, Vicepresident tercer i responsable de l´Àrea Científica de la SEN “Aquest any, el nombre de comunicacions remeses a la Reunió Anual ha crescut un 11% respecte a l´any anterior i també ha augmentat més d´un 10% el nombre de comunicacions acceptades, la qual cosa és un fidel reflexe de la vitalitat de la neurologia i la qualitat científica dels neuròlegs”

Entre els temes de major impacte social que es tractaran en el congrés es troben patologies com l´epilèpsia, demències (Alzheimer) , trastorns del moviment (Parkinson) , trastorns de la vigília i son, neurogenética, neurooncología o malalties cerebrovasculars com les hemorràgies cerebrals, o l´infart cerebral que comporten una major mortalitat.

La roda de premsa de presentació ha anat a càrrec del Dr. Alfredo Rodríguez-Antigüedad, President de la SENET, el Dr. Carlos Tejero, Vocal i responsable de l´Àrea de Comunicació, i el ja mencionat Dr. Ignacio Casado. Esta presentació ha sigut retransmesa en directe per streaming en el Canal SENET, mig de divulgació de la pròpia societat per mitjà del qual es podrà accedir a retransmissions de sessions en directe i entrevistes mentres dure el congrés.

Més informació en la web oficial.