Published On: 5 de juny de 2024Categories: Destacada, Sostenibilitat

La sostenibilitat com a part del nostre ADN

El nostre nou vídeo recull els testimoniatges d'entitats aliades i de responsables de grans esdeveniments celebrats en el Palau de Congressos de València aquests últims mesos

En el Palau de Congressos de València, la sostenibilitat és un element fonamental que forma part del nostre ADN. Des del disseny del nostre edifici, sota les premisses de la Green Architecture, hem adoptat un enfocament centrat en l’estalvi energètic i la reducció de l’impacte ambiental. Aquest nou vídeo recull el testimoniatge de responsables d’entitats aliades i de grans esdeveniments que han tingut lloc en la nostra seu aquests últims mesos. Vols conéixer què subratllen sobre l’evolució del Palau de Congressos de València cap a la sostenibilitat?

  1. Digitalització. Amb l’objectiu de contribuir a la reducció de les emissions i de minimitzar la generació de residus, en el Palau de Congressos de València, hem implementat un procés de digitalització. Comptem amb suports de cartelleria digital que enforteixen la imatge de l’esdeveniment, al mateix temps que permeten innovar amb formats dinàmics i agilitzar processos, gràcies a la possibilitat d’actualitzar el contingut de manera ràpida i sostenible. A més, tractem de reduir l’ús de paper i altres béns fungibles, substituint-los per alternatives més sostenibles, com a pantalles i codis QR. La innovació ens permet minimitzar el nostre impacte ambiental.
  2. Alimentació saludable i sostenible. En el Palau de Congressos de València comptem amb un servei de restauració que promou dietes saludables i mediterrànies, adaptades a les necessitats reals, i utilitzant productes de proximitat. D’aquesta manera, es manté el sabor i la qualitat i es fa costat a la comunitat local, contribuint a reduir la petjada de carboni. També, participem en un projecte pioner per a reduir el desaprofitament alimentari, juntament amb el Centre d’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS) o la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València.
  3. Llegat. A més de minimitzar l’impacte mediambiental del teu esdeveniment, com a organitzador pots exercir un impacte social positiu en la comunitat, enriquint i completant l’experiència a través d’accions de voluntariat o visibilitzant causes socials. La nostra Guia de Bones Pràctiques pot donar-te algunes idees que contribuiran a generar un benefici que romanga més enllà de la finalització de l’esdeveniment.

Com a part del nostre compromís amb la sostenibilitat, comptem amb tot el necessari per a transformar el teu esdeveniment en una autèntica ecofriendly experience.