Published On: 16 de maig de 2022Categories: Congressos

La transformació digital i l’experiència del client en la mediació, les claus del Congrés de Mediadors 2022

És la cita més important de la mediació espanyola

Els agents i corredors d’assegurances tornen a reunir-se presencialment després de dos anys

El blockchain, la ciberseguretat i la intel·ligència artificial són els grans reptes als quals s’enfrontarà el sector assegurador en els pròxims anys. I, precisament, d’estos desafiaments se centrarà el Congrés de Mediadors 2022, que se celebrarà en el Palau de Congressos de València el 19 i 20 de maig i atraurà a un miler de persones.

Durant estos dos dies es presentaran les principals novetats i tendències actuals del mercat, així com de la presentació de diversos casos d’èxit de mediació gràcies a la tecnologia i de com està transformant la revolució digital el sector, els principals objectius del qual són augmentar la competitivitat i oferir noves experiències als clients.

Esta congrés, el més important d’Espanya en el seu sector, arribarà a València després de dos anys sense poder-se celebrar i ho fa de manera presencial, sota l’eslògan “Gestionant la Incertesa”. En paraules del Consell General de Mediadors d’Assegurances, organitzador de l’esdeveniment, “els canvis experimentats per la professió en este temps ens obliguen a obrir la temàtica a altres camps i el congrés tractarà, a més, les conseqüències de la pandèmia en la professió”. La regulació normativa, els sectors econòmics sense cobertures, les catàstrofes naturals i la successió del negoci o les fusions seran alguns dels principals temes.

Durant l’esdeveniment, intervindran més d’una vintena de ponents, que analitzaran i compartiran el seu coneixement i experiència en temes com la successió del negoci; la dificultat d’assegurament de determinats sectors, així com l’experiència del client i les noves formes de treball.

Si necessites més informació del congrés, ací.