Published On: 20 de juny de 2022Categories: Corporatiu

L’activitat internacional alça el vol en el Palau de Congressos de València

Quatre grans congressos, amb més de 16.000 pernoctacions d'assistents, coronen l'últim mes com un dels junys més internacionals de la seua història.

Més de la meitat dels congressos d’enguany són de fora de les nostres fronteres

Quan va començar l’any, et contem que les previsions eren optimistes. L’equip del Palau de Congressos observava l’agenda amb la il·lusió de veure que, per fi, enlairava amb força.

Set mesos després, amb el segon semestre ja en marxa, constatem i així ho celebrem, que 2022 és el de la recuperació total de la presencialitat i el del fort component internacional.

El primer semestre de l’any no ha pogut acabar de millor forma. El fermall d’or ha arribat el mes de juny i principis de juliol, període en el qual s’han celebrat quatre grans congressos internacionals, amb més de quatre dies de duració en la majoria d’ells. Quatre esdeveniments amb un fort impacte econòmic i social, en reunir a destacats ponents internacionals i diversos Premis Nobel, i als quals han assistit 4.600 persones, generant més de 16.000 pernoctacions a la ciutat.

Si fem un breu recorregut, en el qual et convidem que ens acompanyes, pels dies que hem viscut durant l’últim mes, ens quedem amb importants fites per al Palau de Congressos i la ciutat, que han convertit a València en l’epicentre mundial d’importants avanços científics.

El principal repte de la EMDR Europe Workshop Conference, que va reunir professionals de la psiquiatria i la psicologia, va ser presentar els assoliments entorn d’aquesta teràpia reconeguda per l’OMS en 2013, no sols a les persones que van assistir de manera presencial. La principal necessitat per part del client va ser connectar via streaming a 850 assistents. Ací, us donem tots els detalls de com ho aconseguim.

I després d’aquesta fita va arribar un altre, amb l’aterratge de la 18th International Conference of the Metabolomics Society. Era la primera vegada que la Metabolomics Society, composta per membres de més de 40 països, apostava per celebrar el congrés anual a Espanya. Els equips audiovisuals i la tecnologia d’última avantguarda de l’edifici, al costat de les instal·lacions, que van oferir gran versatilitat d’espais, a més de la cuina que es va adaptar a les necessitats dels i les assistents internacionals van ser les grans claus perquè l’esdeveniment fora un èxit.

Encara amb el congrés recent, va arribar la EAS 2022- European Astronomical Society Annual Meeting, amb 2.000 assistents, entre els quals es trobaven destacats experts i expertes, premis Nobel i representants d’organismes internacionals. L’organització del congrés, a més, va decidir anar més enllà de la celebració de l’esdeveniment i va deixar el seu llegat a la ciutat, contractant una muixeranga amb artistes locals.

I el colofó de l’activitat internacional va arribar amb la Internacional Zeolite Congress, l’esdeveniment que va reunir 600 experts i expertes de 40 països i en el qual es van presentar els nous usos tecnològics dels materials porosos relacionats amb la producció i emmagatzematge d’energia, sostenibilitat i descarbonització. L’organització va triar també per primera vegada a Espanya, després de celebrar-se en les seues últimes edicions a Austràlia (2019) i el Brasil (2016).

Ara sí que podem permetre’ns celebrar els bons temps per a la indústria de reunions al nostre país i amb aquesta bona sintonia ens enfrontem al futur més pròxim.