Published On: 1 de maig de 2008Categories: Sense categoritzar

L´Assemblea Parlamentària
de l´OTAN es reunirà a València

La 54ª sessió anual de l´Assemblea Parlamentària de l´OTAN tindrà lloc a València durant el pròxim mes de novembre. A aquesta reunió internacional del màxim nivell està previst que assistisquen 248 representants dels 26 estats membres de l´Aliança...

La 54ª sessió anual de l´Assemblea Parlamentària de l´OTAN tindrà lloc a València durant el pròxim mes de novembre. A aquesta reunió internacional del màxim nivell està previst que assistisquen 248 representants dels 26 estats membres de l´Aliança Atlàntica, als quals se sumaran delegats de 16 països associats.

Durant la sessió s´abordaran temes relatius a la seguretat, la política i l´economia.

Amb seu a Brussel·les, l´Assemblea realitza cada any una reunió a la primavera i una altra a la tardor. L´última va tindre lloc a Reykjavík (Islàndia) l´octubre del 2007. A la reunió de València està previst que assistisquen també els responsables espanyols de Defensa i Exteriors. Serà la segona vegada que aquest òrgan consultiu es reunisca a Espanya, després d´haver-ho fet amb anterioritat a Barcelona.

Les dates en què es pensa per a la trobada a València són del 14 al 18 de novembre del 2008, segons decisió de les Corts Generals, organitzadores de l´esdeveniment. Donada la quantitat de delegats que es desplaçaran fins a València, l´organització ha decidit que tant les sessions com les comissions tinguen lloc al Palau de Congressos, en reunir les millors condicions per a la realització d´aquest tipus de convocatòries. Una vegada més, València es convertirà per uns dies en focus d´interés mundial.