Published On: 10 de novembre de 2023Categories: Uncategorized

Les aliances són clau en l’acompliment de l’equip del Palau de Congressos de València

La nostra força radica en tot l'equip que compon el Palau de Congressos, intern i extern.

Sabem que la nostra força radica en tot l’equip que compon el Palau de Congressos, intern i extern. En poques paraules, el treball braç a braç amb empreses que comparteixen la mateixa visió i missió és el que ens permet aconseguir l’èxit en cada esdeveniment.

Al llarg d’aquests últims anys, ens hem esforçat per a millorar la nostra relació, posant especial focus en la comunicació bidireccional i escolta activa, i així, establir un contacte més fluid amb les empreses proveïdores de serveis per a esdeveniments. Això es tradueix en processos més eficients, un equip dedicat, una xarxa d’especialistes de confiança i un millor coneixement del funcionament del Palau.

Per a aconseguir-ho ha sigut indispensable enfortir a l’equip mitjançant una avaluació d’acompliment sòlida i l’estudi de la cadena de valor per a la identificació de processos clau. A més, s’han proporcionat eines com a sessions de coaching i d’acompanyament, plans formatius o realització de feedbacks constructius.

Tot això ens permet reforçar l’aliança amb empreses col·laboradores per a créixer i avançar en la professionalització del nostre equip i potenciar la nostra competitivitat.

Què significa la figura de “aliat estratègic” per al Palau de Congressos de València?

Significa una col·laboració sòlida i duradora. Treballar en conjunt amb empreses que comparteixen la visió i els valors de l’entitat, construint relacions que permeten aconseguir els objectius de manera efectiva. La cooperació ha impulsat un creixement excepcional, permetent forjar un vincle basat en la confiança i en el compromís mutu. No sols busquem empreses aliades, sinó que també ens esforcem per millorar la qualitat i la relació amb elles per a aconseguir l’objectiu principal, la màxima satisfacció de les entitats organitzadores d’esdeveniments.