Published On: 1 de abril de 2006Categories: Uncategorized

Les empreses
aposten pel Palau de Congressos

Són moltes les empreses nacionals i internacionals que veuen en el Palau de Congressos de València el lloc idoni per a celebrar les seues convencions, reunions i trobades.Aquesta aposta de les empreses és una mostra indiscutible que el Palau de Congressos aporta els...

Són moltes les empreses nacionals i internacionals que veuen en el Palau de Congressos de València el lloc idoni per a celebrar les seues convencions, reunions i trobades.Aquesta aposta de les empreses és una mostra indiscutible que el Palau de Congressos aporta els recursos necessaris perquè totes aquestes celebracions es facen de la millor manera possible. Els seus espais s´adapten als requisits de cada client i així s´ofereix un lloc en què cadascun d´ells es trobe com a casa. El Palau de Congressos ofereix les instal ·lacions i els millors professionals per a l´organització de qualsevol acte, en l´entorn més curat i amb la tecnologia més moderna.

Durant el primer semestre de 2006, el Palau de Congressos de València ha rebut una multitud de persones convocades per les seues empreses. El 7 de gener,Yudigar, empresa dedicada a l´equipament comercial, prestatgeries i mobiliari, celebrà la convenció nacional.

Aquesta empresa, fundada el 1978 a Saragossa, té dotze delegacions a tota Espanya i moltes altres repartides per tot el món.Una altra important companyia que també va celebrar la XXXVII Convenció Nacional al Palau de Congressos, el passat 16 de gener, fou Mutua General de Seguros. Fundada el 1907, Mutua General de Seguros té 136 sucursals i 322 agències distribuïdes en 12 direccions territorials.

Per la seua banda, l´empresa valenciana Mercadona va reunir els seus interproveïdors el passat 23 de gener per a fer un balanç dels resultats obtinguts al llarg de l´any passat.Mercadona ha fet durant el 2005 un important esforç en investigació i col·laboració amb els seus proveïdors, que s´ha traduït en la renovació de nombrosos productes. En aquest sentit, cal destacar la instauració dels Premis Innovació Mercadona. Aquest guardó, per votació conjunta dels interproveïdors de la companyia, s´ha lliurat al millor dels cinc projectes més innovadors de l´any que hi optaven.

El premi ha recaigut, en aquesta primera edició, en SCA per la seua iniciativa de compactar el paper mitjançant l´extracció de l´aire sobrant en els productes de cel·lulosa.

Aquesta mesura ha tingut un gran impacte mediambiental ja que ha permés reduir la circulació de 1.800 camions a l´any i deixar d´utilitzar 1.200 tones de cartró anualment, equivalents a 17.000 arbres.

El 26 de gener, la marca de camions Scania Hispania va celebrar la convenció postvenda al Palau de Congressos, on va reunir tot el seu equip comercial.

D´altra banda, el 28 de febrer tingueren lloc els VI Col·loquis de Directors i Tècnics de Fàbriques de Ciment. I l´1 de març, el comité organitzador de l´Any de voluntariat a la Comunitat Valenciana, va realitzar una jornada d´un dia, a la qual assistiren 400 persones.

Una altra important convenció fou la celebrada el passat 7 de març per CESCE, Sociedad Anónima, participada majoritàriament per l´Estat espanyol i pels principals bancs i empreses asseguradores del país. El seu objecte social és assegurar a les empreses dels riscs d´impagaments derivats de les vendes dels seus productes i serveis tant en el mercat interior com en l´exterior. I per acabar aquest trimestre, el passat 23 de març, l´empresa TNT, líder a Europa en el mercat de transport urgent, logística i càrrega per al segment Bussiness to Bussiness, va celebrar la convenció nacional al Palau de Congressos.