Published On: 10 de juny de 2016Categories: Uncategorized

LI Congrés Nacional SEMICYUC

El Palau de Congressos de València dóna la benvinguda a la ciutat al LI Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC).Una vegada més, la seu valenciana acollirà un congrés l´organització del qual...

El Palau de Congressos de València dóna la benvinguda a la ciutat al LI Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC).

Una vegada més, la seu valenciana acollirà un congrés l´organització del qual es desenvolupa de forma corporativa entre els hospitals més significatius de la ciutat, atribuint el seu èxit a la col·laboració i al suport mutu com a claus del progrés. Un plantejament que l´organització repetix en 2016 comprometent-se l´Hospital Universitari Dr. Peset i l´Hospital Universitari La Fe en l´organització actual.

El lema del congrés, “Construint futur mitjançant la formació i la tecnologia responsable”, arreplega dos dels pilars fonamentals en què l´organització considera que es sustentarà el futur de l´especialitat.

Entre els temes tractats estan l´alta concentració tecnològica que caracteritza als servicis de Medicina Intensiva unit a la constant evolució de les tecnologies en sentit ampli, els sistemes d´informació i monitorització, els tractaments farmacològics i no farmacològics, etc.

Més informació en la web del congrés.