Published On: 28 de març de 2017Categories: Uncategorized

Líders en la nostra cuina

La innovadora i creativa cuina del Palau de Congressos de València, compta amb un valor afegit gràcies al guardó obtingut recentment per l´empresa que gestiona el servici de restauració: Gourmet Catering & Espacios. Esta entitat ha sigut premiada com la Millor...

La innovadora i creativa cuina del Palau de Congressos de València, compta amb un valor afegit gràcies al guardó obtingut recentment per l´empresa que gestiona el servici de restauració: Gourmet Catering & Espacios. Esta entitat ha sigut premiada com la Millor Empresa de Restauració de la Comunitat Valenciana en la presentació de l´Almanac Gastronòmic de la Comunitat Valenciana 2017.

Des de 2003, Gourmet Catering & Espacios, ha treballat en exclusiva en el recinte valencià. Gràcies a la qualitat del producte i la prestació del servici per part d´un equip professional i experimentat, ha aconseguit en l´últim any una valoració superior a 5 en una escala entre 1 i 6, segons les enquestes de satisfacció realitzades a organitzadors i assistents.

El seu estil de “cuina de mercat”, entronca amb la tradició mediterrània per a oferir experiències sorprenents i en permanent actualització i forma un tàndem perfecte amb la recentment renovada maquinària de la cuina aconseguint els millors resultats a l´altura dels més exigents.

T´invitem a visitar la nostra cuina