Published On: 9 de març de 2018Categories: Corporatiu

L’últim en tecnologia per a reunions en el MIS

La nostra seu viatja a Madrid per a estar present en una de les trobades més importants del turisme de reunions d'àmbit corporatiu: el Meeting & Incentive Summit (MIS) , organitzada per Grupo Eventoplus.

La nostra seu viatja a Madrid per a estar present en una de les trobades més importants del turisme de reunions d’àmbit corporatiu: el Meeting & Incentive Summit (MIS) , organitzada per Grupo Eventoplus.

En esta nova edició, podràs participar en distintes activitats: microreunions, sessions de networking, formatives,… Però no deixes de fer un buit en la teua agenda per a visitar en un mateix dia, els millors destins i les seues seus. Nosaltres et recomanem València, allí podràs acostar-te al Palau de Congressos, que enguany celebra el seu 20 aniversari. El nostre equip et mostrarà com després de 2.700 esdeveniments i 2 milions d’assistents, l’edifici presenta la millor versió de si mateix.

A la versatilitat que Norman Foster va imprimir en l’arquitectura, se li han afegit nombroses millores en les instal·lacions i els audiovisuals, que ho convertixen en un dels centres congresuals més punters i competitius a nivell nacional i internacional. Amb una inversió de 1,8 milions d’euros, el Palau s’ha equipat amb sistemes de projecció d’última generació amb tecnologies làser i DLP instal·lat, de fins a 30.000 lúmens, pantalles de fins a 11 metres de longitud, càmeres de tecnologia 4K amb zoom òptic de 20 augments, nous sistemes electroacústics LINE ARRAY en els auditoris principals, sistemes de conferències IP DICENTIS, sistema digital de traducció simultània INTEGRUS o il·luminació led escènica. A més, oferix sistema wifi per a 3.000 dispositius i espais diàfans de fins a 500 m2 amb llum natural, capaços d’enfosquir-se per a convertir-se en una sala amb projecció, en uns segons.

Si vols conéixer de primera mà les novetats que recentment s’han incorporat, per a continuar a l’avantguarda, no deixes de visitar-nos en el nostre estand i demana’ns una cita a través dels Knowledge Dates o envia’ns un email a jsuarez@palcongres-vlc.com.

Experimenta noves formes de reunir-te que inspiraran les teues pròximes trobades, la cita serà el 21 de març en les noves instal·lacions de l’estadi de l’Atlètic de Madrid, el Wanda Metropolità.

Et sorprendrem.