Published On: 2 de gener de 2019Categories: Espectacles

Les Luthiers arriba al Palau amb

Les Luthiers aterren en València directament des d'Equador, per a presentar a Espanya la seua última obra “Viejos Hazmerreíres”, dins de la gira que va començar el 9 de maig en el Teatre Astengo de Rosario, Argentina

Les Luthiers aterren en València directament des d’Equador, per a presentar a Espanya la seua última obra “Viejos Hazmerreíres”, dins de la gira que va començar el 9 de maig en el Teatre Astengo de Rosario, Argentina

 Els actors: Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Marcos Mundstock, Horacio Germà gran Turano, Martín O’Connor I Tomás Mayer-Wolf, seran els integrants d’este gran grup, el qual des de l’1 al 3 de març de 2019, en tres úniques sessions, omplirà l’auditori principal del Palau de Congressos de València. Durant l’any 2019 Les Luthiers viatjaran per Mar del Plata (Argentina), Cacau (Equador), Quito (Equador), i ja a Espanya, a més de València, Barcelona, Sevilla o Madrid, seran testimonis d’esta última comèdia tan esperada.

 Des de 2001, el Palau de Congressos de València ha sigut testimoni de les més cèlebres actuacions d’este grup de músics-actors-humoristes molt popular en Argentina, Espanya i Llatinoamèrica. “Todo por que Rías”, “Las Obras de Ayer”, “Lutherapia” o “Chist”, han aconseguit superar les expectatives d’un públic fidel, que espera, noves entregues. Amb motiu del vinté aniversari del Palau, Les Luthiers va enviar al públic valencià una afectuosa salutació.

Si desitges escoltar-la, pots fer-ho ací.

 Recentment i després de 50 anys en l’escenari fent riure i disfrutar als espectadors, en 2017 el grup va obtindre el Premi Princesa d’Astúries de Comunicació i Humanitats, de mans del Rei Felipe VI. Un dels nombrosos guardons rebuts que s’unix al Grammy Latino a la Excelencia Musical, els premis Max de Teatro, Martín Fierro, Santa Clara de Asís o Florencio Sánchez, entre molts altres.

 Després de la dolorosa pèrdua d’un dels seus membres fundadors, Daniel Rabinovich en 2015 i la retirada en 2017 de Carlos Núñez Cortés, ambdós artistes de reconegut prestigi, l’actual formació ha aconseguit reprendre els seus èxits de sempre i continuar omplint els escenaris més importants de tot el món.