Published On: 16 de novembre de 2015Categories: Uncategorized

LXVII Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia.

Del 17 al 21 de novembre el Palau de Congressos de València acull un any més la LXVII Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia.Més de 2700 inscrits que assistiran durant 5 dies a sessions molt completes que conformen el principal esdeveniment científic...

Del 17 al 21 de novembre el Palau de Congressos de València acull un any més la LXVII Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia.

Més de 2700 inscrits que assistiran durant 5 dies a sessions molt completes que conformen el principal esdeveniment científic d´esta disciplina, funcionant a més un punt de trobada de totes les neurociències, on intercanviar experiències, coneixements, i del que sorgixen noves línies de col·laboració.

El nombre de comunicacions presentades a esta reunió ha tornat a superar els registres previs, i això a pesar de les circumstàncies adverses per al desenvolupament científic dels últims anys. Aquest fet reflectix de manera indiscutible l´elevada competència dels neuròlegs, la seua implicació professional, i el seu compromís amb els pacients.

A més, el congrés comptarà com és habitual amb una activitat molt original i divertida: el Neurodesafío. Un Comité ad-hoc de Neuròlegs Jóvens de la SENET organitza esta activitat lúdica de perfil pedagògic en què els equips concursants disputen per a la resolució d´una sèrie de casos clínics i altres qüestions relatives a la Neurologia.

Més informació i inscripcions en la pàgina web del congrés.