Published On: 27 de octubre de 2016Categories: Uncategorized

LXVIII Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia

Del 15 al 19 de novembre el Palau de Congressos de València acull per tercer any consecutiu la LXVIII Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia. Durant 5 dies els assistents podran disfrutar de cursos d´actualització, tallers, seminaris, cafés...

Del 15 al 19 de novembre el Palau de Congressos de València acull per tercer any consecutiu la LXVIII Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia. 
Durant 5 dies els assistents podran disfrutar de cursos d´actualització, tallers, seminaris, cafés científics, seminaris-menjar… etc, Un punt de trobada de totes les neurociències, on intercanviar experiències, coneixements, i del que sorgeixen noves línies de col·laboració.
I com en anys anteriors, el congrés comptarà com és habitual amb una activitat molt original i divertida: el Neurodesafío. Un Comité ad-hoc de Neuròlegs Jóvens de la SENET organitza esta activitat lúdica de perfil pedagògic en què els equips concursants disputen per a la resolució d´una sèrie de casos clínics i altres qüestions relatives a la Neurologia.

Més informació i inscripcions a la pàgina web del congrés.