Published On: 2 de desembre de 2021Categories: Corporatiu

Magda Cervera s’ha guanyat ser el personatge del mes

En un any, la nostra companya de l'àrea comercial ha atés les peticions de prop d'un centenar d'esdeveniments

M’agradaria organitzar un esdeveniment en el Palau de Congressos de València”. Per on comence? T’ho expliquem en este post

Magda Cervera és la companya de l’àrea comercial encarregada de gestionar les reserves dels esdeveniments i jornades que es dirigeixen al nostre edifici. És la primera persona amb la qual contacten els i les clientes i, posteriorment, per a la seua organització, és l’Àrea d’Operacions ‘qui recull el testimoni’ i s’ocupa que l’esdeveniment isca perfecte des que es tanca fins a la seua finalització.

Des de gener d’enguany fins a finals del mateix mes de 2022, acumula al voltant d’un centenar d’esdeveniments. Sí! Una xifra imponent que, encara que ha anat ballant a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia, ha aconseguit tancar-se amb dades molt positives.

Et sona? Segurament estaràs dient en aquests moments: ‘Clar’. Magda! Per a l’equip del Palau de Congressos de València és una companya molt especial. Amb una personalitat irresistible, perfeccionista i amb una llarga trajectòria en la gestió de reserves en el nostre edifici. Magda treballa en el Palau de Congressos des que es va inaugurar, al juliol de 1998.

Entre els esdeveniments en els quals treballa dia a dia, destaquem les jornades i, especialment, els espectacles. Magda els coneix molt bé i se sap ‘amb detall’ per què el nostre edifici és referent en aquest sentit. La sala amb un escenari pròxim al públic, que oferisca la possibilitat d’interactuar als artistes amb el públic; amb una il·luminació i so d’alta qualitat tecnològica i una zona àmplia d’accés, amb diferents tipus de molls de descàrrega, rampes i plataformes adaptades als diferents vehicles i una connexió directa amb l’escenari que faciliten el muntatge de l’espectacle són els principals factors pels quals els organitzadors i organitzadors decideixen programar una gira en el nostre edifici.

T’agradaria saber quines experiències podràs viure en els pròxims espectacles que tenim programats? Ací!