Published On: 19 de abril de 2010Categories: Uncategorized

Magic of the Dance arriba per primera vegada a València

L´espectacle Magic of the Dance arriba per primera vegada a València. Es tracta d´una meravellosa història d´amor que transcorre en una Irlanda assolada per la fam, on el bé i el mal s´enfronten, tot això representat amb refinats balls. La tragèdia, la màgia...

L´espectacle Magic of the Dance arriba per primera vegada a València. Es tracta d´una meravellosa història d´amor que transcorre en una Irlanda assolada per la fam, on el bé i el mal s´enfronten, tot això representat amb refinats balls. La tragèdia, la màgia i el romanç s´entrellacen en l´argument de l´obra, el que li aporta gran dinamisme. John Carey, campió del món en 8 ocasions, és el responsable de la coreografia que ve acompanyada d´efectes sorprenents i d´una encantadora música.

Magic of the Dance ha desenrotllat un estil únic de ball irlandés que convertix l´espectacle en una experiència que captivarà tant als entesos del ball com al públic en general. Magic of the Dance oferix una alternativa al ball irlandés i invadix l´escenari amb els seus enèrgics passos i bots. Els passos de ball són tan importants ja que el públic veurà com les sabates dels ballarins trauen purnes sobre l´escenari. La formació està composta per campions de ball irlandés així com figures de Tap modern americà amb un total de 23 artistes en escena.

Vídeo
Magic of the Dance

Venda
d´entrades:
El
Corte Inglés