Published On: 4 de març de 2013Categories: Uncategorized

Mànager Fórum es vesteix de realisme optimista

El pròxim 12 de març arranca a València la major trobada per a directius del nostre país. L´edició 2013 de Mànager Fórum arriba al Palau de Congressos de València carregada de les últimes tendències en el món del Management, i més social que mai. El...

El pròxim 12 de març arranca a València la major trobada per a directius del nostre país. L´edició 2013 de Mànager Fórum arriba al Palau de Congressos de València carregada de les últimes tendències en el món del Management, i més social que mai.

El títol de la Conferència Inaugural amb què Enrique Sueiro colpejarà el mascaró de proa de la desena edició de Mànager Fórum deixa clara l´esperit que ens acompanyarà durant tota la jornada: “Realismo Optimista, clau per a crecer”. Eixe és l´esperit, eixe és el camí.

Les últimes tendències, les experiències d´altres empreses al servici de la teua, els millors experts en sala i una àmplia zona de networking on compartir històries, necessitats i anècdotes són bones raons perquè no et perdes esta cita amb el coneixement i els negocis.

Si la teua empresa necessita que cresques una talla com directivo…

Veuen a créixer amb nosaltres! Pots inscriure´t gratis a: http://www.managerforum.es