Published On: 13 de octubre de 2021Categories: Espectacles

Mentes Expertas torna a escollir al Palau de Congressos per a emocionar al públic de València

I ho fa amb les ponències “Eres més del que creus”, de Mario Alonso Puig, i “Viure amb entusiasme”, de Victor Küppers.

Tour Invencibles torna per tercer any consecutiu al nostre edifici

Diversió, il·lusió, despertar la creativitat i ganes de descobrir noves experiències. Són moltes les emocions que viu el públic quan aterra Mentes Expertas en el Palau de Congressos de València. Enguany, a més, ho fa per partida triple. El Tour Invencibles 2021 aterra en el nostre edifici el 26 d’octubre i el 30 de novembre, amb dos sessions.
 
El primer a motivar als i les assistents serà el professor de lideratge, comunicació, coaching, creativitat i gestió de l’estrés, Mario Alonso Puig, amb la seua ponència “Eres més del que sembles”, amb la qual pretén que les persones “tornem a trobar-nos amb nosaltres mateixos, a respectar-nos i voler-nos”, com recull Mentes Expertas en el seu canal de Youtube
T’agradaria veure-lo en viu? El també metge especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, premi màxim a la comunicació i relacions humanes per l’Institut Dale Carnegie de Nova York i format en el camp de la intel·ligència humana, no deixarà de sorprendre’t amb les seues paraules. Ací, les entrades.
 
Per la seua part, l’expert en motivació i desenvolupament personal, Victor Küppers, impactarà al públic, per tercer any consecutiu en el Palau de Congressos, amb la ponència “Viure amb entusiasme”, en la qual donarà les pautes sobre com gestionar les emocions, tindre la millor actitud possible, enfrontar-se a les pors actuals, superar situacions difícils i motivar-se a nivell personal i professional. Ací les seues conferències. Seran el 30 de novembre, a les 17 i a les 20 hores.
 
Tour Invencibles 2021, que organitza Mentes Expertas pel territori nacional, reunirà més de 3.000 persones en el nostre edifici, amb estrictes protocols que garanteixen la seguretat de l’organització i els assistents.