Published On: 1 de abril de 2007Categories: Uncategorized

Mercedes-Benz presenta
la seua nova classe C en el Palau

Més de mil periodistes internacionals especialitzats en motor han passat, al llarg del mes de març, pel Palau de Congressos. El motiu: la presentació internacional de la nova classe C de Mercedes-Benz. L´empresa automobilística, una de les més emblemàtiques del...

Més de mil periodistes internacionals especialitzats en motor han passat, al llarg del mes de març, pel Palau de Congressos. El motiu: la presentació internacional de la nova classe C de Mercedes-Benz.

L´empresa automobilística, una de les més emblemàtiques del sector, escollí el Palau de Congressos per a presentar aquest nou model a la premsa especialitzada. L´elecció no és gens casual, ja que la versatilitat i l´experiència en grans esdeveniments amb què compta el Palau fa que l´edifici siga un lloc idoni per a activitats d´aquestes característiques.

Periodistes de tots els racons del planeta es congregaren al Palau per a comprovar en primera persona la qualitat del nou automòbil de la marca d´Stuttgart. A través d´una presentació exclusiva i personalitzada, amb prova de condu cció inclosa, els periodistes especialitzats pogueren conéixer les característiques i prestacions de la nova classe C de Mercedes.

Dos dies intensos

Després de la benvinguda per part del personal de Mercedes a l´Aeroport de Manises, els periodistes es traslladaren a les dependències especialment condicionades del Palau de Congressos de València: dos dels amplis salons polivalents de l´edifici es convertiren, gràcies a l´avantguardista decoració utilitzada, en l´espai perfecte on els convidats de Mercedes disposaren de tota la inforació del nou vehicle, en un ambient relaxat, dotat amb els elements tècnics més innovadors i amenitzat amb un exclusiu servei d´àpats. Una d´aquestes sales era la zona d´arribades, on els periodistes convidats disposaven de tota la informació sobre el nou vehicle en els suports tradicionals, així com en diversos elements audiovisuals d´última generació.

A continuació, es feien les proves dels nous vehicles a través de distints recorreguts seleccionats al llarg de la costa mediterrània (Comunitat Valenciana), per a acabar tornant, a l´en demà i després d´haver passat una nit en l´exclusiu hotel Westin Real de Faula, a la base que Mercedes-Benz tenia organitzada al Palau.

I ací, el convidat passava a la zona d´eixides, ubicada en un dels salons polivalents del Palau, per a agafar forces gràcies a un exquisit servei d´àpats i a unes dependències decorades per a complaure els convidats de Mercedes.