Published On: 10 de setembre de 2010Categories: Uncategorized

Més de 600 químics europeus es donen cita al Simposium de Cromatografia

Des del 12 fins al 16 setembre te lloc el 28 Simposi Internacional de Cromatografia, que es durà a terme en el Centre de Congressos de València. En ell es cobriran tots els mètodes de cromatografia en les seues distintes formes, junt amb tècniques complementàries...

Des del 12 fins al 16 setembre te lloc el 28 Simposi Internacional de Cromatografia, que es durà a terme en el Centre de Congressos de València. En ell es cobriran tots els mètodes de cromatografia en les seues distintes formes, junt amb tècniques complementàries com la cromatografia multidimensional, adaptament a espectrometria de masses o ressonància magnètica nuclear, l´automatització i miniaturització.

La cromatografia és una tècnica de separació de substàncies que es basa en les diferents velocitats amb què es mou cada una d´elles a través d´un mitjà porós arrossegades per un dissolvent en moviment.

En el congrés es tractaran diferents aspectes de la Cromatografia com el Medi ambient, les innovadores aplicacions de cromatografia, l´aspecte clínic i les aplicacions farmacèutiques, el bioanálisis, la qualitat i seguretat alimentària.

Així mateix la celebració d´esta reunió, la més antiga d´esta ciència i que va tindre el seu primera trobada a Londres en 1956, serà aprofitada per a l´entrega per part de l´EuSSS (European Society for Separation Science) dels premis Tswet & Nernst i EuSSS Award a jóvens científics.