Published On: 28 de març de 2019Categories: Espectacles

Michael’s Legacy presenta en el Palau de Congressos de València l’homenatge a Michael Jackson

Este tribut a Michael Jackson està avalat pel seu Club de Fans a Espanya com ‘el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop en l'actualitat’.

Este tribut a Michael Jackson està avalat pel seu Club de Fans a Espanya com ‘el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop en l’actualitat’.

Michael’s Legacy presenta en el Palau de Congressos de València el primer homenatge al cantant estadounidenc que ofereix el concepte d’espectacle que tenia en les seues gires. Es tracta d’un musical de gran format per a tots els públics, que aterra a la nostra ciutat després d’haver viatjat pels principals teatres d’Espanya. 


Creat per la companyia
Jackson Dance Company, esta gira destaca per presentar una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un grup artístic format per quasi una vintena de persones entre ballarins, actors, cantants i tècnics, entre els quals destaca el ‘impersonator’ de Michael Jackson, Ximo Jackson, amb gran capacitat interpretativa per a transmetre a la perfecció els missatges que l’artista feia arribar en cadascuna de les seues actuacions i una gran semblança física.

Ximo Jackson naix a València i és un fan incondicional del Rei del Pop des de xicotet, convertint la seua interpretació inicial en una cosa innata. Des dels 5 anys representa al seu ídol en diferents concursos i competicions de ball, guanyant gran varietat de premis a la seua primerenca edat. Després de complir la majoria d’edat, decideix professionalitzar el seu hobby, realitzant infinitat de concerts per tot el territori nacional i internacional. 

La Jackson Dance Company crea este espectacle musical de gran format per a tots els públics, amb el qual han participat en programes televisius com “TU SI QUE VALES”, “EL HORMIGUERO” o “KILLER KARAOKE”. En paraules de la companyia, Ximo Jackson ‘representa amb sentiment, respecte, constància i admiració al seu gran ídol en els millors escenaris del nostre país’.

La venda d’entrades està disponible online en https://www.ticketmaster.es/event/16187  i com a punts físics en Fnac, Carrefour i Halcón Viatges.