Published On: 1 de desembre de 2006Categories: Uncategorized

Modernitat i confort

Cinc hotels nous han obert les portes recentment o estan a punt de fer-ho en les rodalies del Palau de Congressos. La seua ubicació, a escassos metres de l´edifici dissenyat per Norman Foster, facilita l´estada de tots els usuaris del Palau de Congressos ja que...

Cinc hotels nous han obert les portes recentment o estan a punt de fer-ho en les rodalies del Palau de Congressos. La seua ubicació, a escassos metres de l´edifici dissenyat per Norman Foster, facilita l´estada de tots els usuaris del Palau de Congressos ja que ofereix la possibilitat de desplaçar-se a peu, i en només cinc minuts, del lloc de descans al centre de treball .

Aquesta proximitat és un valor a fegit que diferencia el recinte valencià d´altres centres similars i accentua la qualitat dels serveis que ofereix. Així, els hotels Hilton, Sorolla Palace, Novotel, Euro stars i Ibis han convertit la zona del Palau de Congressos “avinguda de les Corts Va l encianes i les rod alies” en l´àrea empresarial i financera de major transcendència de la ciutat per la seua innovació i modernitat.

El nou hotel Hilton (cinc estrelles gran luxe), situat en el número 52 de l´avinguda de les Corts Valencianes, forma part d´una de les cadenes hoteleres més importants del món. Amb 29 plantes i 115 metres d´alçària, és l´edifici més alt de la ciutat i té una capacitat de 304 habitacions. L´hotel Sorolla Palace, a l´avinguda de les Corts Valencianes 58, amb 248 habitacions ofereix la qualitat d´un hotel de cinc estrelles. Novotel, de quatre estrelles i 151 habitacions, Euro stars, de cinc estrelles, amb 110 habitacions, iIbis de dos estrelles i 154 habitacions, completen l´oferta hotel era de l´àrea urbana del Palau de Congressos. Tots estan situats al carrer Valle de Ayora, a escassos metres del Palau de Congressos de València.