Published On: 17 de juny de 2013Categories: Uncategorized

Musical GOD SAVE THE QUEEN – Tribut a Queen

El Palau de Congressos de València acollirà el més icònic "concert" de QUEEN en homenatge al Magic Tour´86 - Live at Wembley! que va realitzar la banda anglesa. REMEMBER WEMBLEY´86, arriba finalment a Espanya a Octubre, de la mà de l´excel·lent grup "GOD SAVE...

El Palau de Congressos de València acollirà el més icònic “concert” de QUEEN en homenatge al Magic Tour´86 – Live at Wembley! que va realitzar la banda anglesa.

REMEMBER WEMBLEY´86, arriba finalment a Espanya a Octubre, de la mà de l´excel·lent grup “GOD SAVE THE QUEEN / DÉU SALVE A LA REINA”, reconegut internacionalment per la prestigiosa revista ROLLING STONE, com el MILLOR TRIBUT, de tots els Tributs del Mòn”. Esta banda argentina natural de Rosario homenatja a QUEEN des de 1988 sent invitats any rere any a participar a Liverpool, en el MATHEW STREET FESTIVAL i en el FREDDIE MERCURY MEMORIAL DAY DE MONTREUX.

Magic Tour´86 – Live at Wembley, va ser l´última Gira de QUEEN com a grup, registrant vertaders rècords de vendes tant per la qualitat, la innovació o l´excentricitat, com per la presència en l´escenari de Freddie Mercury, interpretat en aquest musical per Pablo Padín, capaç de fer reviure les emocions que Freddie Mercury transmetia en l´escenari gràcies a la seua impressionant semblança física i vocal.

http://www.youtube.com/watch?v=g3gKhDbHbS4&feature=youtu.be

Venda d´entrades en aquest enllaç.