Published On: 9 de desembre de 2021Categories: Corporatiu

El Nadal és temps d’escoltar

La volta de la presencialitat, l'avanç en el compliment dels ODS i els elements arquitectònics de l'edifici marquen la campanya de Nadal d'enguany

És el moment d’omplir de desitjos sostenibles el proper any

Enguany, volem compartir amb tu un important desig: cuidar millor el nostre entorn, perquè el planeta del futur siga el que hui anhelem.

Deixa’t portar. Per a disfrutar de moments únics. Per a viure el Nadal com si fos la primera vegada. Ajuda’ns a omplir ací la nostra càpsula del temps de compromisos i desitjos sostenibles que obrirem en 2030.

Este avet creix i creix fins a convertir-se en un gran arbre de Nadal. El Palau de Congressos de València encara les festes nadalenques i l’any vinent amb un ferm propòsit: continuar avançant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Són moltes les accions que desenvolupem actualment per a contribuir al desenvolupament sostenible de València. Especialment, destaquem una en la qual tens molt a veure. I si encara no l’has descobert, et convidem a fer-ho ara.

El gran arbre de Nadal l’hem creat, també, com a símbol de la nostra activitat, que s’incrementa i torna a satisfer-se d’esdeveniments presencials.

I ho fem inspirant-nos en les formes geomètriques de l’edifici dissenyat per Norman Foster, en els elements arquitectònics que tantes possibilitats ofereix a les persones que visiten el Palau de Congressos i permet que estiguen immerses en l’edifici, fins i tot abans d’arribar a ell.

Ara si… Feliç 2022 i Feliç 2030!