Published On: 10 de setembre de 2021Categories: Congressos

La nostra agenda agafa força en els pròxims tres mesos

Ens esperen 11 congressos i convencions nacionals i internacionals

Vols saber els esdeveniments que se celebraran al Palau de Congressos de València?

Després del primer semestre, en el qual va destacar notablement per la confiança dels clients, que van continuar apostant per la presencialitat dels esdeveniments, i per la recuperació de la nostra activitat internacional, et comptem hui, amb l’agenda en mà i tota la il·lusió per davant, els esdeveniments que tindran lloc en al Palau de Congressos de València durant els pròxims tres mesos.

I ho fem, en primer lloc, amb un dels ‘clàssics’, que està a punt d’aterrar al nostre edifici. Després de dues dècades celebrant-se en el nostre edifici, albergarem el 23è Congrés AECOC Fruites i Hortalisses. El punt fort: el networking presencial entre els directius de les principals empreses del sector hortifrutícola.

Si ens endinsem en la nostra cartera internacional, el Palau de Congressos ha estat enguany triat per a la celebració, entre altres esdeveniments, de la XXIV Grimaldi Euromed Convention, que reunirà els màxims representants dels sectors logístic, portuari, marítim i bancari de l’àrea euromediterrània; la Convenció La Casa Agency 2021, que tindrà lloc al novembre i l’organització de la qual compta actualment amb delegació a Itàlia, Mèxic i l’Argentina i ha optat per València per a celebrar este esdeveniment, un dels més importants de l’any.

A més, el nostre edifici serà la seu d’importants avanços científics i metges. Al novembre, albergarem l’III Congrés Interdisciplinari en Genètica Humana 2021, que està organitzat per cinc societats científiques i compta amb un ampli programa d’experts i expertes en genètica nacionals i internacionals.

I continuant amb la nostra agenda nacional, també de fort caràcter presencial, se celebrarà a l’octubre el XIX Congrés de l’Associació Espanyola d’Infermeria en Traumatologia i Ortopèdia, el XXIV Congrés Nacional de Psiquitaría. I al novembre, Eduketing 2021. 

Vols saber tots els esdeveniments que ens esperen? Ací