Published On: 2 de setembre de 2021Categories: Corporatiu

La nostra cuina avança en els ODS

La sostenibilitat en el servei de restauració contribueix al compliment dels ODS de Nacions Unides

Aliments de proximitat, embalatge reciclat i la reducció del plàstic, entre les accions sostenibles

Et comptem en este post com continua evolucionant la nostra cuina cap a la gastronomia sostenible, en línia amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, i quines accions desenvolupem actualment en el Palau de Congressos de València, segons les necessitats dels nostres clients, els quals busquen, cada vegada més, experiències sostenibles.

Concretament, si ens centrem en l’ODS 3, que és garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones, la nostra cuina està basada en la dieta mediterrània, que va ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. A més, compleix amb estrictes protocols que garanteixen la seguretat de les persones en els esdeveniments, de fet està reconeguda amb el segell Safe Tourism Certified que atorga l’Institut per a la Qualitat turística Espanyola (ICTE).

Una altra de les accions que desenvolupem i estan alineades amb l’Agenda 30, concretament amb el ODS 15. Vida d’ecosistemes terrestres, és el no ús d’espècies en perill d’extinció en la nostra cuina.

I et comptem més…
El nostre compromís és eliminar, a curt termini, l’ús del plàstic en els esdeveniments. Actualment, hem reduït més d’un 90% la utilització del plàstic en la nostra cuina i l’hem substituït per materials reciclats, com la fulla de palma, el cartó, kraft, vidre, fusta i bambú, entre altres.

Aliments sostenibles
L’estratègia de l’equip de restauració es basa, principalment, a garantir models de producció i consum sostenible, en línia amb el compliment del ODS 12. Producció i consum responsables. En aquest sentit, adquirim, cuinem i oferim aliments de manera responsable. Realitzem una cuidada selecció dels nostres productes, que són quilòmetre 0, els cuinem i els oferim en pises respectuoses amb el medi ambient.

Si a més del servei de restauració, desitges veure altres accions sostenibles que desenvolupa l’equip, entra en la secció de sostenibilitat de la nostra web.

També, pots consultar el nostre personatge del mes, la secció on detallem el servei de cuina del congrés internacional presencial que va tindre lloc, recentment, al nostre edifici.