Published On: 8 de Juliol de 2021Categories: Corporatiu

El nostre personatge del mes és… José Manuel Sánchez, director de restauració!

Ens explica com s'ha desenvolupat la cuina del primer esdeveniment internacional des que es va iniciar la pandèmia

Ha aconseguit integrar amb èxit els protocols de seguretat i la sostenibilitat 

EANS. Congrés mèdic internacional presencial de quatre dies de duració. La procedència dels delegats i delegades és variada. Per tant, les seues necessitats gastronòmiques també ho són i la nostra cuina s’adapta a les seues múltiples demandes. Fins ara, no revelem res nou que no passara en el nostre edifici abans de la pandèmia. L’equip del Palau de Congressos de València destaca, des dels seus orígens, per oferir als clients un servei personalitzat.

Però amb una pandèmia pel mig, les coses han canviat també per al servei de restauració del Palau de Congressos, que desenvolupa el nostre aliat estratègic Gourmet Catering, amb José Manuel Sánchez al capdavant al capdavant i Elena Cerveró, executiva de comptes d’esta empresa de restauració. El Segell Safe Tourism Certified, que li ha atorgat l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) li avala per a oferir la cuina entre estrictes protocols de seguretat, mentre continua avançant en el compliment dels ODS. Recordem que abans de la pandèmia, el nostre servei de restauració ja apostava per la gastronomia sostenible i oferia experiències gastronòmiques sostenibles.

Servei individual amb material reciclat
José Manuel és metòdic, perfeccionista, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la restauració. I millor persona! Gràcies al seu bagatge i gran capacitat d’adaptar-se a les necessitats del client, ell i el seu equip s’han enfrontat amb èxit a diversos reptes en este congrés. El primer presencial internacional des que va esclatar la pandèmia.

Ens conta que el coffee s’ha oferit en taules, amb els delegats i delegades asseguts, amb límit d’aforament i caixes personalitzades tapades de material reciclat i compostable. En el cas del bufet, s’ha ampliat el ràtio de barres per client per a evitar les aglomeracions i s’ha respectat, en tot moment, la distància de seguretat de 1’5 metres en la fila i les taules. Els coberts per a servir són individuals. “Quant a la sostenibilitat, també ha optat per material d’un ús i compostable i el bufet ha oferit durant tots els dies l’opció vegetariana. Més del 60% de la gastronomia d’este esdeveniment internacional és de producte vegetal, degut a la procedència dels delegats. Uns productes que, a més, són de proximitat”, ha afegit José Manuel.
Els materials de la nostra cuina destaquen per ser reciclats i reciclables. Kraft, plats de palma, safates de fusta, pinces de bambú i vidre han sigut alguns dels quals s’han utilitzat en EANS