Published On: 17 de febrer de 2015|

Més de 600 professionals en qualitat i màrqueting educatiu es donen cita al Palau de Congressos de València

El palau valencià ha sigut la seu triada per a la celebració els dies 19 i 20 de febrer del V Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu - EDUKETING 2015, que atraurà a la ciutat més de 600 congressistes amb el tema "captació i fidelització d'alumnes en els centres educativos".

El palau valencià ha sigut la seu triada per a la celebració els dies 19 i 20 de febrer del V Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu – EDUKETING 2015, que atraurà a la ciutat més de 600 congressistes amb el tema “captació i fidelització d’alumnes en els centres educativos”.

En el seu quint any de celebració ininterrompuda, Eduketing torna a la ciutat que ho va veure veure nàixer en 2011 amb un programa que compta amb més de vint ponents que compartiran coneixements, consells i avantatges del màrqueting educatiu a través de conferències i debats, en el sempre diferent marc de reflexió que este congrés proposa.

Les instal·lacions i equipament del Palau de Congressos de València ho convertixen en la seu idònia per a acollir este multitudinari congrés que acostarà als assistents la pràctica “Eduexperience”, un case study en la que centres educatius exemplifiquen les seues experiències i resultats a través de l’aplicació de tècniques de màrqueting educatiu.

El congrés Eduketing és fruit del treball de dos grans entitats: Instituto de Calidad Pedagógica (ICP) y del Consejo General de Colegios Oficiales de Pedagogos y Psicopedagogos de España, amb la convicció que serà l’edició més nombrosa per l’enorme dinamisme demostrat pel sector educativo” segons els directius del Congrés.

En referència al programa de la reunió, segons els organitzadors, davall la idea general de la necessitat de la bona aplicació d’un pla de màrqueting que millore la gestió del centre, optimitzant els seus servicis i la comunicació en la comunitat educativa, s’analitzaran aspectes com quines són eixes ferramentes pròpies del màrqueting que poden aplicar-se en el sector educatiu, la gestió i la direcció de centres docents, la millora de la comunicació de la comunitat educativa, i la satisfacció, en la mesura que siga possible, de les necessitats de professors, pares i alumnes d’una forma eficaç, per a posicionar-se en el centre de l’entorn educatiu gràcies a l’excel·lència en cada servici. A més es tractarà la importància de l’Antic Alumne com el millor prescriptor d’un centre.

En definitiva, diferenciar-se de la resta de centres educatius. En paraules d’Enrique Castillejo y Javier Muñoz, directius de l’EDUKETING, als participants a este congrés “no només se’ls va a descobrir com fer les coses sinó també per què han de fer-ho. No sols se’ls va parlar de com aplicar el màrqueting educatiu, sinó de per què deuen aplicarlo”.

La qualitat de les anteriors edicions ha fet d’EDUKETING un referent internacional en la busca de la qualitat en l’ensenyança i en l’aplicació del màrqueting en el sector educatiu, sense oblidar les conferències dirigides al professorat i els equips directius des de la pedagogia. Nombroses empreses implicades en este gran projecte, patrocinen i estaran presents en el Congrés, oferint les últimes novetats per a este sector.

El Palau de Congressos de València, especialitzat en la celebració de grans congressos i convencions, és una seu experimentada també en l’àmbit educatiu, havent sigut seu en el passat d’esdeveniments com la Conferència Anual Euram 2014 (European Academy Managament) d’educació i lideratge estratègic; el III Congrés Excel·lència en l’Educació; VI Congrés Estatal d’Educació Social o el XVIII European Congress of Psychotherapy.

Per a ampliar informació contactar amb:

EDUKETING

Javier Muñoz Senra (Director General)

669 76 62 45 – 963 519 522

direccion@eduketing.com

 

Palau de Congressos de València

96 317 94 00

comunicacion@palcongres-vlc.com