Published On: 1 de Juliol de 2007Categories: Uncategorized

Nou anys al servei dels nostres clients

En el nové aniversari, el Palau de Congressos ha superat la xifra dels 1.500 actes nacionals i internacionals realitzats en els distints espais de què disposa, ha rebut més d´un milió d´assistents de totes les nacionalitats en les seues instal·lacions i té...

En el nové aniversari, el Palau de Congressos ha superat la xifra dels 1.500 actes nacionals i internacionals realitzats en els distints espais de què disposa, ha rebut més d´un milió d´assistents de totes les nacionalitats en les seues instal·lacions i té reserves que arriben fins a l´any 2015.

Durant nou anys d´activitat, el Palau ha estat testimoni de la presència de nombrosos congressos nacionals i internacionals, convencions empresarials i jornades de tot tipus que han comptat amb l´assistència dels especialistes i les personalitats més destacades, i que han convertit el Palau en el recinte valencià de celebració de reunions per antonomàsia.Mirant al futur, el Palau aposta per una estratègia de qualitat que inclou la prestació integral d´espais i serveis amb l´objectiu de facilitar al client l´organització dels seus congressos.

En tot aquest temps, el Palau de Congressos de València ha obtingut importants reconeixements públics, entre els quals destaquen l´atorgat pel Royal Institute of British Architects el 1999 al millor edifici europeu, i el que li va concedir l´Associació Internacional de Palaus de Congressos el 2001 com a tercer millor palau de congressos a escala mundial. Aquest mateix any, la Federació Espanyola d´Empreses Organitzadores Professionals de Congressos també el va triar el millor palau de congressos de Espanya.

A més, el Palau es va convertir el 2004 en un dels pocs palaus de congressos el món que obté un doble reconeixement a la gestió amb el Certificat dels Sistemes Integrats ISO 9001 i 14001. Aquesta trajectòria de distincions va culminar l´any 2005 amb l´obtenció d´un nou reconeixement a la qualitat com a destinació turística en l´àmbit del turisme de reunions: el distintiu «Q» de Qualitat Turística de l´Institut per a la Qualitat Turística Espanyola.

Afavorit per un emplaçament idoni en un dels principals accessos a la ciutat, el Palau està connectat de manera excel·lent amb tota la ciutat per metro, autobús i tramvia, i es troba situat a només quatre quilòmetres de l´aeroport internacional amb un gran nombre de connexions directes a les principals ciutats europees.

La ubicació,a pocs metres del Palau, de cinc hotels nous que han obert les portes recentment, facilita l´estada de tots els usuaris del Palau de Congressos ja que ofereix la possibilitat de desplaçar-se a peu i, en escassos cinc minuts, del lloc de descans al centre de treball. Es tracta d´un valor afegit que diferencia el Palau d´altres centres similars.

El Palau de Congressos de València celebra el nové aniversari amb la satisfacció d´haver contribuït de forma notable al desenvolupament i la modernitat de la ciutat, i consolida així la seua posició com un dels edificis més emblemàtics de València,alhora que s´erigeix en símbol i referent per a la realització de reunions.