Published On: 7 de octubre de 2021Categories: Corporatiu

Una nova aposta tecnològica entra en escena en el Palau de Congressos

Ampliem els equipaments audiovisuals per a oferir experiències innovadores al públic

Dos innovadores pantalles t’ofereixen nous escenaris i garanteixen la confortabilitat

Et sonen les paraules ‘entrar en l’altra dimensió’? Estos termes, que abans ens semblaven d’un altre món, els sentim constantment en l’aclamada sèrie americana Stranger Things, l’eix argumental de la qual es basa a descobrir què hi ha en la ‘altra realitat’. 

Amb els peus en la terra i falcats en la realitat, us presentem les noves pantalles per a la projecció d’imatges que hem adquirit per al nostre Auditori 3 i la Sala de Comissions 1, amb l’objectiu d’impulsar el caràcter innovador i el desig d’imaginar nous escenaris amb els quals sorprendre’t i millorar la teua experiència en el Palau de Congressos de València.

Una espectacular projecció d’imatges i una cuidada estètica et faran sentir com al cinema. Els nous equipaments audiovisuals potencien la imatge del recinte com a edifici tecnològicament capdavanter i contribueix a augmentar la competitivitat del Palau de Congressos. Gràcies a estes millores en la infraestructura audiovisual, el nostre edifici aconsegueix dimensionar adequadament la projecció d’imatges, oferint una major confortabilitat i aconseguint un resultat òptim de visió des de qualsevol punt de l’auditori.

La nova pantalla de l’Auditori 3 ofereix una projecció sobre una superfície de 6 x 3 m, augmentant la superfície anterior en més del 60%, la qual cosa permet gaudir del vídeo mesclador multicapa a una major grandària. Així mateix, la sala de comissió 1 està dotada d’una nova pantalla, que garanteix la flexibilitat i adaptació ràpida en la configuració d’estos espais a qualsevol necessitat dels nostres clients, generant a més un estalvi en el temps de muntatge de la sala en determinats esdeveniments. 

Des d’un punt de vista tècnic, les noves instal·lacions queden totalment integrades en l’estructura del sostre, millorant així l’aparença estètica dels espais i la fisonomia de l’edifici. T’agradaria descobrir quines altres qualitats tecnològiques oferim en el Palau de Congressos? Ací!