Published On: 4 de abril de 2024Categories: Destacada

Noves pantalles LED d’avantguarda per als teus esdeveniments

Continuem amb el projecte global de transició digital de l'edifici

Com a part del projecte global de transició digital i modernització de l’edifici, el Palau ofereix tres noves pantalles LED d’última generació, que se sumen als diferents suports de senyalística digital dels quals ja disposa.

Aquest gran projecte de digitalització de l’edifici s’ha complementat amb la instal·lació d’una pantalla LED de 45 m² en la façana principal de l’edifici. Aquesta pantalla presenta un nivell de lluentor de 6.000 nits, la qual cosa garanteix una excel·lent visualització fins i tot sota la llum solar directa. A causa del seu grau de protecció (IP68), aquesta pantalla LED pot ser utilitzada durant més de 100.000 hores d’ús durant el seu cicle de vida i està adaptada per a treballar en condicions climàtiques extremes. A més de tindre un fàcil manteniment, quant a la seua eficiència energètica, és capaç d’estalviar fins a un 30% d’energia gràcies a la seua òptima distribució dels díodes LED.

A més, s’han situat dues pantalles horitzontals en la zona de la recepció principal del Palau. Aquestes pantalles interiors de 10 m² tenen una alta freqüència de refresc d’imatge i garanteixen més de 100.000 hores d’ús. Amb una quantitat de píxels superior a la resolució Full HD, destaquen visiblement per la seua versatilitat per a ajustar-se a qualsevol necessitat, la qual cosa permet oferir una millor experiència de visualització i major personalització de l’esdeveniment.

Aquests nous elements audiovisuals, han sigut fabricats i instal·lats en un temps rècord per Dahua Technology a través de la nostra empresa proveïdora Ruybesa i se sumen als diferents suports de cartelleria digital ja existents entre els quals es troben els tòtems mòbils i les pantalles situades en l’àrea d’exposició, els punts de registre d’auditoris i les entrades a les sales de comissió i salons multiusos. Un total de 59 pantalles de diferents grandàries que poden ser gestionades en remot des de qualsevol dispositiu (tauleta, telèfon intel·ligent, PC…) gràcies a la connexió en xarxa amb un servidor.

Segons la directora de negoci del Palau de Congressos de València, “aquesta aposta per la innovació, sostenibilitat i digitalització de l’edifici ens permet reduir costos i oferir una experiència única als nostres clients. La instal·lació d’aquests nous elements audiovisuals d’avantguarda ens ofereix més oportunitats i impactes visuals i, sobretot, encarna la sostenibilitat a través d’una major eficiència energètica i la reducció de residus”.

Vols saber més sobre aquest projecte? Punxa ací