Published On: 30 de abril de 2019Categories: Corporatiu

Nou espai per al networking en el Palau

Trenquem amb el tradicional, per a donar-te un nou estil de cafeteria en el Palau de Congressos de València.

Trenquem amb el tradicional, per a donar-te un nou estil de cafeteria en el Palau de Congressos de València.

En els últims anys està guanyant terreny el treballar o fer reunions de negocis durant el temps dedicat al menjar o al café. En el Palau de Congressos el sabem i per això, t’obrim  les portes a un nou lloc on a més de gaudir d’una bona gastronomia, hem creat una atmosfera especialment orientada a la reunió i el networking.

La calidesa que aporten la fusta i els tèxtils verds, blaus i grocs vellutats, es mescla amb materials més industrials com a metalls galvanitzats, sense renunciar en cap cas al confort. El nou mobiliari versàtil i minimalista, s’emmarca a la perfecció amb l’arquitectura singular del recinte congressual, generant un lloc d’acord amb el projecte original. La combinació de peces de disseny amb elements de resina i acer, emfatitza el caràcter avantguardista i modern de l’espai alhora que ofereix un aire bohemi a l’estil dels vells cafés, creant així un lloc per a l’oci en els moments de descans.

Una altra de les característiques que distingeix a aquest espai són les diferents configuracions i formats que coexisteixen i permeten des de menjar dempeus, en un esmorzar improvisat,  reunir un grup de col·legues o amics entorn de la taula o gaudir d’un café mentre consultes la teua agenda en la Tablet gràcies al servei wifi del recinte. A més, la introducció d’elements botànics i de cort natural, genera un ambient dinàmic i distés que afavoreix aqueixos menjars informals o reunions improvisades.

L’aire vintage que desprén l’estada contrasta amb aquest nou espai contemporani que tan sols espera que tries cadira per a donar-te la benvinguda, sense oblidar l’equip humà que et donarà el millor servei de restauració, amb elaboracions úniques que mesclen la tradició i els sabors naturals dels aliments. Una “cuina de mercat” que basant-se en la dieta mediterrània ofereix experiències que et sorprendran.

Anima’t a descobrir-ho assaborint un bon café. T’esperem!

Més informació sobre la nostra cuina ací.