Published On: 16 de maig de 2024Categories: Destacada

Oferim tecnologia d’última generació

Responsables de grans esdeveniments celebrats aquest últim any opinen sobre la tecnologia del Palau de Congressos de València en aquest vídeo testimonial

En els últims anys, el món ha experimentat un accelerat desenvolupament de la tecnologia i en el Palau de Congressos de València hem adaptat el nostre espai i els nostres serveis a les noves necessitats i tendències. Per això, comptem amb les eines necessàries per a transformar el teu esdeveniment en una experiència única. Responsables de grans esdeveniments que han tingut lloc en la nostra seu en els últims mesos compten les seues opinions en aquest vídeo testimonial. Vols conéixer què quatre aspectes destaquen sobre la innovació en el Palau?

  1. L’equipament audiovisual. Les sales i espais del Palau de Congressos de València no solament es caracteritzen per ser espaioses i confortables, sinó també per estar equipades amb material audiovisual d’última generació que proporciona una experiència òptima als qui ens visiten, al mateix temps que millora la nostra eficiència energètica.
  2. La cartelleria digital. Disposem de cartelleria digital que, a més de ser més sostenible, ofereix la possibilitat d’innovar. Aquest tipus de suport presenta una major versatilitat, tant pel que fa als formats, que poden ser estàtics o en moviment, com en la capacitat d’actualitzar i modificar continguts en temps real. Per això, la cartelleria digital es posiciona com una opció més atractiva, dinàmica i responsable amb el medi ambient.
  3. La connectivitat. En el Palau de Congressos de València coneixem la importància que té la connectivitat per a les persones, poder revisar els telèfons i les xarxes socials constantment. Per això, oferim una excel·lent xarxa de comunicacions que garanteix una navegació ràpida i fluida des de qualsevol part del nostre edifici, i a més, fomenta la inclusió de noves propostes interactives en els esdeveniments.
  4. El sistema d’àudio. Comptem amb un sistema d’àudio impecable, que ens prepara per a enfrontar qualsevol desafiament. La nostra tecnologia ofereix potència i fiabilitat, garantint una experiència auditiva excepcional.

Vols saber més sobre la tecnologia de la qual disposem en el Palau de Congressos de València? Entra en el nostre dossier tecnològic.