Published On: 23 de abril de 2014Categories: Uncategorized

Omics Group Conferences

OMICS Group International organitza esdeveniments i conferències científiques internacionals per tot el món així com publicacions basades en la filosofia de l´Open Access (accés obert). Fundada l´any 2007 amb l´únic objectiu d´afavorir el...

OMICS Group International organitza esdeveniments i conferències científiques internacionals per tot el món així com publicacions basades en la filosofia de l´Open Access (accés obert). Fundada l´any 2007 amb l´únic objectiu d´afavorir el dit accés al coneixement en les Ciències i la tecnologia, OMICS grup realitza més de 100 conferències internacionals a l´any en tot el globus, afavorint la transferència de coneixement a través de debats, taules redones, presentacions, tallers, simposis i exposicions.

En 2014, OMICS Group els invita a assistir a algun dels congressos que del 26 al 27 de juny tindran lloc de forma simultània al Palau de Congressos de València: 4th World Congress on Cell Science & Stem Cell Research, 3rd International Conference on Biodiversity & Sustainable Energy Development, 3rd International Conference and Exhibition on Occupational Health & Safety, 5th World congress on Biotechnology, 3rd International Conference on Nephrology & Therapeutics i el 2nd International Conference on Bioprocess and Engineering.

Estos Congressos se centraran en les innovacions més recents i emocionants en totes les àrees d´investigació científica, oferint una oportunitat única als investigadors de tot el món per a reunir-se, interactuar i conéixer noves aportacions científiques. Una excel·lent oportunitat de conéixer experts, intercanviar informació i enfortir la col·laboració entre directors, investigadors, professors i estudiants, del món acadèmic i industrial.

Més informació en a web oficial.