Published On: 7 de setembre de 2018Categories: Sense categoritzar

L’ONCE reuneix al Palau als més solidaris

Coincidint amb el seu 80 aniversari, el Grup Social ONCE celebrara una gala d’entrega de premis el pròxim 21 de setembre al Palau de Congressos de València

Coincidint amb el seu 80 aniversari, el Grup Social ONCE celebrara una gala de lliurament de premis el pròxim 21 de setembre

Allí reconeixerà a aquells que han donat suport al treball solidari que sempre ha caracteritzat la filosofia d’aquesta entitat.

Entre les nombroses distincions que s’atorgaran en aquesta data, els Premis Solidaris de l’ONCE Comunitat Valenciana 2018 recauran en entitats o treballs de comunicació excel·lents a l’àmbit de l’eliminació de la desigualtat o reducció de les seues conseqüències, promocionant al seu entorn la inclusió social, la normalització, l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.

Anualment, aquesta institució estableix cinc categories:

  • Institució, organització, entitat o ONG que haja destacat per la seua sensibilitat social o la seua trajectòria en pro dels drets socials.
  • Programa, article o projecte de comunicació, que s’haja ocupat de forma destacada d’esdeveniments d’especial transcendència d’acord amb els valors essencials del Grup.
  • Persona de la Comunitat Autònoma que destaque per la seua trajectòria i dedicació a aquests col·lectius.
  • Empresa que haja contribuït a la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió.
  • Estament de l’Administració Pública que destaque per desenvolupar programes i projectes continuats per a la prevenció de la discapacitat, accessibilitat universal i igualtat d’oportunitats, entre altres.

En aquesta ocasió, els premiats en aquest certamen són: el presentador i director de “El Hormiguero” Pablo Motos, la Universitat d’Alacant, la Fundació Pequeño Deseo, Josefina Mora García i MásOil.

El Palau de Congressos de València, des del seu vessant social, donarà suport a la realització d’aquest encontre gràcies a un acord de col·laboració entre ambdues entitats. Així mateix, està previst que l’11 de desembre se celebre la Gala d’Aniversari del centre congressual, eixint publicada la imatge del Palau al Cupó que l’ONCE emetrà aquest dia.

Si desitges conéixer més sobre la gala d’entrega de premis de l’ONCE, pots visitar la seua pàgina web.