Loading...
 • MATSUS. MATERIALS FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT CONFERENCE & STECH

  Materials for Sustainable Development Conference

  Saber més
 • World Design Capital Valencia 2022

  Kike Correcher, director del Congrés Mundial de Polítiques de Disseny. El Palau de Congressos és una combinació perfecta d'excel·lent arquitectura, infraestructura especialitzada i equip humà amb experiència i motivació. La implicació de l'equip, des del primer minut, a aconseguir que el congrés siga un èxit ens ha ajudat a ser ambiciosos en tots els aspectes, i s'han convertit més en un partner que en un simple amfitrió. La sensació és que res és impossible, i que tot està baix control.

  Saber més
 • III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents

  Antonio Bernabé - Director de VISIT VALÈNCIA El Palau de Congressos de València ha fet una aposta clara pel turisme intel·ligent, sent pioner en digitalització i sostenibilitat, per exemple amb el mesurament de la seua petjada de carboni. De fet, l'III Congrés Mundial de Destins Intel·ligents mesurarà la seua petjada de carboni i la compensarà.

  Saber més
 • El Palau de Congressos ha renovat les butaques dels seus Auditoris 1 i 2

  José Solaz - Director científic de l'IBV Des de l'IBV hem realitzat uns protocols i desenvolupament d'unes proves per a comparar les butaques entre si des del punt de vista del confort, la usabilitat i l'ergonomia. En aquestes proves obtenim unes valoracions subjectives d'un grup d'usuaris amb diversitat en la seua grandària, forma, manera d'ús i també obtenim uns valors objectius que ens permeten obtindre un rànquing de les butaques des del punt de vista del confort i la usabilitat

  Saber més
 • European astronomical society annual meeting (eas 2022)

  Franke Kuoni Tumlare - OPC de EAS 2022 Volem ressaltar el fet que l'equip tècnic que està treballant amb nosaltres és un dels millors amb els quals hem treballat. Realment hi ha una flexibilitat en la manera de treballar i això és el que agraïm en aquesta mena de reunions

  Saber més
 • EMDR Europe Workshop Conference 2022

  Nicolas Montet - Project manager de Kuoni Tumlare, OPC de EMDR 2022 El Palau de Congressos és flexible, té totes les facilitats i treballa perquè la producció de l'esdeveniment es desenvolupe de manera integral.

  Saber més
 • Metabolomics 2022

  Antonio Granell - Copresident del Comité Organitzador de Metabolomics 2022 El congrés està sent un èxit com a acolliment i el fer-lo en el Palau de Congressos de València és perquè reuneix totes les característiques que necessita aquest esdeveniment de gran grandària.

  Saber més
 • 13th International Symposium on Polymer Therapeutics

  María Jesús Vicent - Presidenta Comité Organitzador 13th International Symposium on Polymer Therapeutics El desenvolupament de la conferència està anant genial, la gent està gaudint molt, hi ha molta discussió científica, l'estar cara a cara és completament molt diferent al que venim veient en els últims anys amb l'en línia i l'ambient és molt bo. La gent, sobretot, també està molt contenta amb el Palau de Congressos, amb la seua professionalitat.

  Saber més
 • SOCE 2022

  Sempre busquem llocs emblemàtics que al seu torn aposten per la digitalització en la seua activitat i els seus esdeveniments i vam veure una sinergia molt clara a l'hora de triar com a seu del nostre congrés al Palau de Congressos de València.

  Saber més