Loading...
 • IV Workshop APCE

  Associació de Palaus de Congressos d'Espanya (APCE).

 • 23 Congrés Nacional Farmacèutic

  Consell General de Col·legis oficials de Farmacèutics (CGCOF) amb la col·laboració del Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (Micof).

 • Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN) | FASE 20 Congresos S.L.

  45º Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària (SEMERGEN)

 • 4th Annual Meeting of the European Society for Paediatric Oncology

  4th Annual Meeting of the European Society for Paediatric Oncology

 • MATSUS. MATERIALS FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT CONFERENCE & STECH

  Materials for Sustainable Development Conference

 • World Design Capital Valencia 2022

  Kike Correcher, director del Congrés Mundial de Polítiques de Disseny. El Palau de Congressos és una combinació perfecta d'excel·lent arquitectura, infraestructura especialitzada i equip humà amb experiència i motivació. La implicació de l'equip, des del primer minut, a aconseguir que el congrés siga un èxit ens ha ajudat a ser ambiciosos en tots els aspectes, i s'han convertit més en un partner que en un simple amfitrió. La sensació és que res és impossible, i que tot està baix control.

 • III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents

  Antonio Bernabé - Director de VISIT VALÈNCIA El Palau de Congressos de València ha fet una aposta clara pel turisme intel·ligent, sent pioner en digitalització i sostenibilitat, per exemple amb el mesurament de la seua petjada de carboni. De fet, l'III Congrés Mundial de Destins Intel·ligents mesurarà la seua petjada de carboni i la compensarà.

 • El Palau de Congressos ha renovat les butaques dels seus Auditoris 1 i 2

  José Solaz - Director científic de l'IBV Des de l'IBV hem realitzat uns protocols i desenvolupament d'unes proves per a comparar les butaques entre si des del punt de vista del confort, la usabilitat i l'ergonomia. En aquestes proves obtenim unes valoracions subjectives d'un grup d'usuaris amb diversitat en la seua grandària, forma, manera d'ús i també obtenim uns valors objectius que ens permeten obtindre un rànquing de les butaques des del punt de vista del confort i la usabilitat

 • European astronomical society annual meeting (eas 2022)

  Franke Kuoni Tumlare - OPC de EAS 2022 Volem ressaltar el fet que l'equip tècnic que està treballant amb nosaltres és un dels millors amb els quals hem treballat. Realment hi ha una flexibilitat en la manera de treballar i això és el que agraïm en aquesta mena de reunions