Published On: 4 de desembre de 2018Categories: Sense categoritzar

El Palau de Congressos de València celebra la Gala del 20 Aniversari junt amb els seus ambaixadors.

L'any 1998 naixia el Palau de Congressos de València, un edifici que s'ha consagrat com un dels punts de trobada congresual i empresarial més importants a nivell internacional, gràcies als professionals valencians i al seu incansable treball.

L’any 1998 naixia el Palau de Congressos de València, un edifici que s’ha consagrat com un dels punts de trobada congresual i empresarial més importants a nivell internacional, gràcies als professionals valencians i al seu incansable treball.

En estos 20 anys de dur treball, el Palau de Congressos ha aconseguit albergar des de 1998 més de 2.700 esdeveniments, atraient a més de 2 milions d’assistents que han generat 1.100 milions d’euros per a la ciutat, més de 36 vegades el cost de l’edifici.

Estos magnífics resultats són la guinda a tot el treball de l’equip de professionals que formen el Palau de Congressos, però també el de tots els ambaixadors que, treballant amb el personal del Palau, han fet possible que les candidatures es dugueren a terme. Per este motiu, l’11 de desembre, el Palau vol celebrar estos 20 anys d’èxits junt amb els seus més de 500 ambaixadors.

Un dels objectius d’esta gala és brindar homenatge als més de 500 ambaixadors del Palau. En els seus anys d’existència, el Club d’Ambaixadors ha aconseguit un total de 270 candidatures, que han beneficiat al Palau de Congressos de València i a tota la ciutat, aconseguint fer créixer a València com a destí de congressos.

La Gala 20 Aniversari és una cita en què hi ha molts motius pels quals brindar: per 20 anys plens d’èxits que han culminat amb el lliurament del guardó de Millor Palau de Congressos del Món atorgat per l’AIPC per segon any; per l’excel·lent labor de l’equip humà que és un dels valors més apreciats pels ambaixadors; pels propis ambaixadors i la seua incansable labor proposant candidatures en la ciutat i per tots els anys que estan per arribar.