Published On: 9 de febrer de 2022Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos se suma a la celebració de València, la ciutat més saludable del món

Una altra fita per a la nostra ciutat! I ja van uns quants per a 2022

València és única en el món sencer. Permeteu-nos dir-ho als quatre vents

Recentment, publiquem el post Què espera València de 2022, en el qual parlem de les dues capitalitats que encimbellaran a la ciutat enguany.

Un text que escrivim amb tot l’entusiasme del món i admiració per la ciutat. I és que cada vegada està més en el TOP.  Hip Hip, hurra. Hip, hip, hurra

Al seu llistat de lloances, se suma ara la reelecció com la ciutat més saludable del món, en el rànquing de MoneyPer segon any consecutiu, la capital del Túria és la reina en este llistat de ciutats saludables. I l’equip del Palau de Congressos de València no ha dubtat a celebrar esta gran fita per a València.

Quins factors han fet decantar-se al jurat per la capital del Túria?
El jurat ha valorat especialment la seua gastronomia, el clima, el ‘ric patrimoni musical i cultural que permet als residents posar l’accent en la connexió social i els porta a un equilibri molt saludable entre el treball i la vida”. També corona a València per diversos factors fonamentals que contribueixen a un estil de vida saludable. L’esperança de vida, els nivells de contaminació, la seguretat, les hores de llum solari i l’accessibilitat de la cobertura sanitària, entre d’altres factors.

T’agradaria conéixer un poc més la nostra ciutat? Entra ací