Published On: 21 de octubre de 2021Categories: Congressos

El Palau de Congressos es prepara per a l’arribada del XXIV Congrés Nacional de Psiquiatria

Mil experts en salut mental de toda Espanya es reuneixen presencialment entre el 28 i 30 d'octubre

Este esdeveniment generarà en València més de 2.400 pernoctacions

“Després d’un any marcat pel COVID-19 podrem, novament, disfrutar de la proximitat i el tracte humà que la pandèmia ens ha arrabassat”. Amb aquestes paraules dona la benvinguda, en la pàgina web el Comité Organitzador del XXIV Congrés Nacional de Psiquiatria, la trobada anual més important de la psiquiatria, que reuneix de manera presencial, a més de mil persones en el nostre edifici, entre el 28 i el 30 d’octubre, i generarà a la ciutat més de 2.400 pernoctacions.

L’esdeveniment, que es va celebrar per última vegada a València, en 2008, està organitzat per la Societat Espanyola de Psiquiatria, la Societat Espanyola de Psiquiatria Biològica i la Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental i donarà a conéixer els avanços i les novetats que s’han implementat durant la pandèmia, a més d’animar als psiquiatres més joves a participar en esta event. I ho farà en diversos formats, com el simposi, la trobada amb l’expert, els debats, cursos i tallers, entre altres sessions.

Destacats experts i expertes en salut mental debatran, entre altres temes, sobre l’impacte psicosocial en supervivents amb COVID-19 hospitalitzats, les noves eines en el tractament de la depressió i la prevenció del suïcidi a Espanya, així com de la psiquiatria digital i la intel·ligència artificial, la violència de gènere i la seua repercussió en la salut mental de les dones i l’aplicació de les noves tecnologies en salut mental: des del cribratge fins a la intervenció.

Este congrés mèdic tindrà lloc entre estrictes protocols de seguretat en els diferents espais del nostre edifici: des dels auditoris i els salons multiusos fins al foyer o l’àrea d’exposició i les nostres noves zones de networking, situades en l’espai verd de 1.400 metres quadrats.