Published On: 15 de octubre de 2018Categories: Congressos

El Palau de Congressos mira cap a la innovació en Al·lergologia en la trobada anual de la SEAIC

El Palau de Congressos de València torna a ser elegit per la Societat Espanyola d’Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC) per a acollir el seu esdeveniment anual més important a l’àmbit nacional

El Palau de Congressos de València torna a ser elegit per la Societat Espanyola d’Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC) per a acollir el seu esdeveniment anual més important a l’àmbit nacional

Més de 1000 persones es reuniran del 24 al 27 d’octubre en el Congrés Anual de la Societat Espanyola d’Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC) per a una doble celebració: es compleixen 40 anys del reconeixement de l’Al·lergologia com a especialitat i 70 des de la fundació de la Societat.

El lema d’aquesta edició, ‘INNOVANT EN AL·LÈRGIA’, és tota una declaració d’intencions, ja que des de la SEAIC s’ha plantejat l’esdeveniment com a plataforma per a la difusió de les innovacions que s’estan implementant en els tres apartats bàsics de l’Al·lergologia: el diagnòstic, el nombre de temàtiques com les noves formes de diagnòstic no invasiu dels processos al·lèrgics, nous abordatges terapèutics a l’asma, la rinitis i la dermatitis, així com noves formes d’immunoteràpia específica en al·lergògens.

Però innovar comporta desenvolupament tecnològic, temps i experiència. El 31 Congrés de SEAIC no sols vol presentar a la societat les innovacions que ja són una realitat, sinó al mateix temps mirar cap al futur, amb l’objectiu de descobrir quins són els millors camins a seguir per al desenvolupament òptim de l’Al·lergologia. El format del Congrés pretén també ser innovador, incorporant noves tecnologies per a la presentació de treballs.

Per a aconseguir aquests objectius, el Comité Científic ha proposat un programa en què es revisaran les innovacions diagnòstiques, fent les proves al·lèrgiques menys invasives i més carteres; les innovacions terapèutiques, amb productes biològics que ofereixen alternatives als pacients amb malalties més greus i difícils de controlar, així com la visió de l’aplicació de les noves tecnologies en la comunicació amb el pacient. L’Al·lergologia aposta per col·laborar estretament amb el pacient al·lèrgic i la seua família des de diferents òptiques, així com per oferir-li una informació accessible, comprensible i de qualitat. Per això, durant la tercera jornada, s’abordaran extensament aquests aspectes, que ocuparan un lloc privilegiat dins del programa.

Aquest congrés de SEAIC 2018 convoca també a la infermeria d’Al·lergologia, pel seu paper rellevant en les innovacions relacionades amb els procediments diagnòstics, terapèutics i especialment en la comunicació.

Tens més informació sobre el Congrés de la Societat Espanyola d’Al·lergologia i immunologia Clínica, en la seua pàgina web. També es pot seguir en les principals xarxes socials com a Twitter a través del hashtag #seaic2018.