Published On: 28 de setembre de 2018Categories: Sense categoritzar

El Palau de Congressos de València atraurà a més de 18000 persones fins al final de l’any

Professionals de rellevància internacional visitaran el Palau gràcies a congressos com el Nacional de Alergología i Inmunología Clínica, el Longevity World Forum i el XII Simposio Nacional de Úlceras por Presión y Heridas Crónicas

Professionals de rellevància internacional visitaran el Palau gràcies a congressos com el Nacional de Alergología i Inmunología Clínica, el Longevity World Forum i el XII Simposio Nacional de Úlceras por Presión y Heridas Crónicas

Fins a final d’aquest any 2018, el palau valencià rebrà a més de 18000 persones, repartides entre tots els esdeveniments (congressos, convencions, jornades i espectacles) que acollirà el recinte.

En concret se celebraran set congressos de caràcter nacional i internacional que suposaran una gran aportació econòmica per a la capital del Túria. Entre ells destaca el Longevity World Forum, el primer congrés sobre longevitat i medicina de precisió en el que participaran personalitats tan rellevants com Maria Blasco, doctora en Biologia Molecular i directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques.

Però els congressos no seran els únics que reuneixen a públic internacional. Les convencions també jugaran un paper molt important en aquest sentit. Sobretot per Framesi, l’empresa referent mundial en matèria de perruqueria, que convertirà al Palau de Congressos en el punt de reunió per a estilistes professionals de 35 països. Els pentinats que estaran de moda durant la pròxima temporada de tardor-hivern seran presentats en un escenari convertit en una autèntica passarel·la de moda.

Les jornades, per la seua part, també guanyen rellevància. De fet, el Congrés de Digital & Social Marketing DSMValencia 2018 ha decidit repetir seu donat el gran èxit que tingué l’any passat al Palau. Així, professionals del sector com Inge Sáez o Iñaki Tovar estan convocats a un esdeveniment que desitja consolidar-se al món de les noves tecnologies.

La Cadena SER també celebrarà el seu segon Branding Day. Experts del món empresarial com l’escriptora i filòsofa Elsa Punset, impartiran conferències, tallers, classes mestres i altres activitats amb l’objectiu d’aconsellar als assistents  i donar-los les claus per a desenvolupar un negoci d’èxit. Una d’elles serà la comunicació, una ferramenta indispensable en un context actual extremadament competitiu.

Per últim, els espectacles. Entre ells, ‘Dios Salve a la Reina’, liderat per Pablo Padín, qui guarda un enorme paregut amb Freddie Mercury, i ‘Hija de la Luna’, que interpretaran cançons de Mecano amb els arranjaments originals. Ambdós homenatjaran a Queen i Mecano, dos dels grups més importants del segle XX en l’àmbit internacional i nacional, respectivament i que segueixen alçant passions entre el gran públic.

Si desitges conéixer més sobre els pròxims esdeveniments que se celebraran al Palau de Congressos de València, pots visitar la nostra Agenda.