Published On: 24 de novembre de 2020Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos de València, un edifici camaleònic

Ens sumem a les pròximes campanyes solidàries il·luminant l'edifici per afavorir la sensibilització ciutadana

Amb esta iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa, avancem en el cumpliment dels ODS

Visitar el nostre edifici és tota una experiència. A més d’aconseguir despertar sensacions, és intel·ligent, versàtil, capaç d’adaptar-se a les necessitats dels clients, tant nacionals com internacionals. És un espai que sorprén amb la seua desbordant llum natural. Impacta. És una autèntica caixa de sorpreses, en la qual cada dia descobrim alguna cosa. I ara…

També és un edifici camaleònic! Sí, canvia de color. Daurat, verd, blau, rosa, taronja, vermell, entre altres. I tot per una fi social. El Palau de Congressos de València s’il·luminarà durant els principals dies de conscienciació ciutadana i se sumarà a les iniciatives de l’Ajuntament de València. Amb esta acció, l’edifici pretén captar l’atenció de la ciutadania i fer-los reflexionar, augmentant la seua sensibilització en favor de causes solidàries. Esta iniciativa ens mostra el costat més humà del Palau i el seu compromís amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU, emmarcant-se dins de la labor de Responsabilitat Social Corporativa.

Els salons multiusos 1 s’il·luminaran de color blau el 23 i 24 de novembre, amb motiu de la celebració del ‘Desembre Europeu’; el 25 del mateix mes, Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona, serà el color morat el que protagonitze el nostre edifici, i el dia 27 ho farem amb el color groc, per a sumar-nos a la campanya de conscienciació ciutadana d’Amnistia Internacional contra la pena de mort ‘Ciutats per la Vida’. També l’u de desembre, es tenyirà de roig pel Dia Mundial del Sida.

Recentment vam il·luminar de color daurat el nostre edifici per a unir-nos a la iniciativa internacional ‘Shine Gold’ #EnciendeLaEsperanza, que va llançar l’Associació de Pares de Nens amb Càncer de la Comunitat Valenciana (ASPANION) , junt a la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer, en homenatge als nens i joves que lluiten contra el càncer i en la qual també participa activament la Societat Europea d’Oncologia Pediàtrica (SIOP Europe) i Childhood Cancer Internacional (CCI).

El Dia Internacional contra el Desaprofitament Alimentari el vam il·luminar de verd i amb motiu del Dia Internacional del Turisme, els colors de la senyera van ser els que van encendre els Salons Multiusos 1, en suport al sector turístic de la Comunitat Valenciana.