Published On: 7 de gener de 2021Categories: Corporatiu

El Palacio de Congressos de València, un edifici segur

Te presentem la nostra Guia d'Events Segurs

Actualment desenvolupem congressos presencials i híbrids, amb estrictes mesures de seguretat

T’agradaria saber quin és clau de l’èxit de la celebració dels esdeveniments que acull actualment al Palau de Congressos de València?

Gràcies a la implantació de les mesures de seguretat, estem avançant en el desenvolupament de la nostra activitat i actualment treballem al costat del nostre públic en la preparació dels pròxims. La capacitat dels auditoris i el compromís de l’equip per la creació d’un entorn segur han estat la clau perquè el personal organitzador trobe en el nostre recinte la possibilitat de complir amb els aforaments i els distanciaments socials indicats per les autoritats sanitàries.

Organitzar un esdeveniment és possible! Presencial i de format híbrid, especialment, a més de virtualment. El nostre edifici és un espai segur. En la nostra Guia d’Esdeveniments Segurs voràs un apartat de preguntes més freqüents que et poden resoldre els dubtes i entre els protocols que hem posat en marxa, trobaràs el de davant un possible cas de Covid.

Quin és objectiu de la guia? Garantir la màxima seguretat dels equips que treballen en els esdeveniments i dels i les participants d’estos.

Què conté? A més de les mesures generals establertes per les autoritats sanitàries, hem posat en marxa en el Palau de Congressos protocols específics de seguretat basats en les recomanacions de les principals associacions i entitats del sector.

Implementem protocols en la neteja i desinfecció de l’edifici i dels nostres equipaments audiovisuals, davant un possible cas potencial de Covid, i en la nostra cuina. En este sentit, el proveïdor de restauració, Gourmet Catering, compta amb el segell Safe Tourism Certified del ICTE, que certifica la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront del COVID-19.

Per a ampliar la informació de cada protocol, pots entrar ací

Gràcies a la implantació d’estes mesures de seguretat i a la confiança dels nostres clients, l’any passat vam cel·lebrar quasi una vintena d’events des que vam reiniciar la nostra activitat en juliol de 2020. Els organitzadors dels últims esdeveniments ens han deixat els seus testimoniatges sobre l’experiència en el nostre edifici, una experiència basada en la seguretat dels seus esdeveniments. T’animes a veure’ls? Play