Published On: 7 de setembre de 2018Categories: Congressos

El Palau de Congressos de València triat per al congrés #HiPEAC19

Els experts en arquitectura informàtica han triat el Palau de Norman Foster a València per realitzar el congrés #HiPEAC19 del 21 al 23 de gener de 2019.

Els experts en arquitectura informàtica han triat el Palau de Norman Foster a València per realitzar el congrés #HiPEAC19 del 21 al 23 de gener de 2019.

La trobada de HiPEAC és el principal fòrum europeu per experts en arquitectura informàtica, models de programació, compiladors i sistemes operatius per a sistemes integrats i d’ús general. El Palau de Congressos de València serà l’encarregat de celebrar el congrés que tindrà una durada de tres dies i que comptarà amb tallers paral·lels, tutorials, sessions especials i una exposició industrial que seran desenvolupats paral·lelament a la conferència.

La trobada reunirà grans professionals de l’arquitectura informàtica de tot el món. Entre les persones que formen el Comitè es troben José Duato, professor i investigador de la Universitat Politècnica de València, Li-Shiuan Peh, professor d’informàtica a la Universitat Nacional de Singapur, Diana Göhringer, professora de sistemes dinàmics adaptatius al TEU Dresden i Pedro Moura Trancoso, professor titular de la divisió d’Enginyeria Informàtica a la Universitat de Chalmers.

Alguns dels temes que tractaran els tallers i tutorials proposats són el desenvolupament de programari per a sistemes paral·lels d’alt rendiment, arquitectures informàtiques integrades o solucions de baixa potència. De la mateixa forma, tallers basats en projectes industrials i comunitaris són altres de les propostes esmentades.

Finalment, l’èxit de les Conferències de HiPEAC en anys anteriors han animat els organitzadors del proper any 2019 a tractar de seguir aquest triomf novament sent la ciutat de València seu amfitriona. El Palau de Congressos de València va guanyar el premi de l’Associació Internacional de Centres de Convencions (AIPC) per la qualificació més alta de clients i és el principal recinte de congressos i convencions de València. A més, la ciutat compta amb una àmplia comunicació en transports amb trens d’alta velocitat i el Palau es troba a una distància de deu minuts de l’aeroport. Les instal·lacions compten amb una accessibilitat excel·lent ja que està a prop de l’estació de trens d’alta velocitat i l’aeroport i a més hi ha 1.000 habitacions d’hotel a poca distància a peu.

Si vols conèixer més sobre el congrés #HiPEAC19 a València, pots visitar la seua pàgina web.