Published On: 4 de juny de 2020Categories: Corporatiu

Un Palau preparat en sostenibilitat

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb l'arrencada del Projecte ODS

Avancem en el compliment dels ODS de Nacions Unides

L’equip del Palau de Congressos de València fa un pas més en sostenibilitat i centra els seus esforços a reforçar el compromís mediambiental, alineant totes les accions amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides en el marc de l’activitat congressual. Estem preparats per a sumar-nos així al gran pacte internacional de l’Agenda 30, que contribueix al benestar social universal.

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, llancem el Projecte ODS, una iniciativa global, que aconsegueix tots els àmbits d’actuació de l’edifici, per a contribuir a l’avanç de València en la seua estratègia de ciutat intel·ligent; adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes; i garantir modalitats de consum i producció sostenibles.

Actualment les inversions sostenibles representen el 40% del total i es calcula que, a més, permeten un estalvi d’aproximadament 1 milió de kWh en el consum anual. Este estalvi evita l’emissió de 707 Tm CO2 eq., la quantitat aproximada que emeten a l’atmosfera 150 vehicles circulant durant un any. Un altre dels reptes sostenibles que aconseguim i hem consolidat és la instal·lació de la nostra coberta fotovoltaica, que des de 2008, ha generat més de 3 milions de kWh d’energia neta.

L’equip del Palau, al costat dels seus proveïdors i clients, està impulsant accions sostenibles i responsables que afavoreixen el desenvolupament cultural, econòmic i social de València i iniciatives que reforcen el nostre compromís amb el medi ambient per a contribuir a la construcció d’un futur millor. Un futur més sostenible, més inclusiu.

#UnPalauPreparat