Published On: 6 de setembre de 2010Categories: Uncategorized

Paramount Comedy desembarca a Valencia

El 30 d´octubre no un, ni dos, sino 10 Cómics 10 de Paramount Comedy estaran junts actuant en una nit única amb la que celebren el décim aniversari de Paramount Comedy, el canal de la comedia.Deu cares imprescindibles de la comedia a Espanya, sorgidas de la...

El 30 d´octubre no un, ni dos, sino 10 Cómics 10 de Paramount Comedy estaran junts actuant en una nit única amb la que celebren el décim aniversari de Paramount Comedy, el canal de la comedia.
Deu cares imprescindibles de la comedia a Espanya, sorgidas de la pedrera del canal al llarg de la seua primera dècada de vida. Un homenatge a un génere, el stand up comedy, i al canal que el va introduïr al nostre pais, Paramount Comedy.
Al llarg de la nit, cada un dels cómics pujarà a l´escenari al voltant de deu minuts per contar alguns dels monòlegs més coneguts i presentar nou material. 

Els espectadors de 10 Cómics 10 voràn per primera vegada, en una nit única i en la mateixa funció, a David Navarro, Iñaki Urrutia, Toni Moog, Albert Boira, José Juan Vaquero, Dani Rovira,Hovik, Paco Calavera, Ricardo Castella i Luis Álvaro. Ignatius, cómic del canal, serà l´encarregat de presentar als seus companys.
 
Mes informació:
Venda d´entrades: