Published On: 11 de novembre de 2016Categories: Uncategorized

Peppa Pig – Big Splash!

Arriba al Palau de Congressos de València, en dos úniques funcions, l´únic musical en vivo de Peppa Pig. Els dies 26 i 27 de novembre disfruta d´aquest divertit espectacle amb molts jocs i sorpreses en un encantador i atractiu xou amb noves cançons i...

Arriba al Palau de Congressos de València, en dos úniques funcions, l´únic musical en vivo de Peppa Pig. Els dies 26 i 27 de novembre disfruta d´aquest divertit espectacle amb molts jocs i sorpreses en un encantador i atractiu xou amb noves cançons i titelles molt divertides.

Peppa Pig – Big Splash!, és una història trepidant de 90 minuts, especialment adaptada per a xiquets d´entre 2 i 6 anys, on el públic assistent veurà com Peppa ha de fer front a les fugues del sostre de la guarderia. Junt amb els seus amics organitzen una fira per a recaptar els diners necessaris perquè el Sr. Bull puga realitzar les reparacions.

Tots treballen junts i s´encarreguen de diferents activitats durant la fira: Peppa és la responsable del “Chapuzón de la Suerte”, Pedro ven globus, Danny és l´encarregat del micrófono… Divertix-te amb Peppa, George, i tots els seus amics en un en una aventura plena de cançons per a cantar i ballar.

Venda d´entrades açí