Published On: 6 de juny de 2018Categories: Congressos

Tres congressos internacionals generen 13.000 pernoctacions

L'arribada de la primavera, una de les estacions més actives junt amb la tardor per a la celebració de congressos, ha omplit el Palau de Congressos de València de delegats internacionals.

L’arribada de la primavera, una de les estacions més actives junt amb la tardor per a la celebració de congressos, ha omplit el Palau de Congressos de València de delegats internacionals.

Les previsions per a l’exercici 2018, les quals indicaven que el recinte valencià tindria una forta presència internacional, s’han vist avalades per l’agenda de maig, protagonitzada per tres importants congressos: 19 edició de l’European Congress on Trauma & Emergency Surgery (EATES-ESTES) , l’esdeveniment més important a nivell europeu en el seu àmbit d’estudi, el Congrés AIACE 2018 organitzat per l’Associació Internacional d’Antics Funcionaris de la Unió Europea, els inscrits del qual procedien principalment de Bèlgica, França i Luxemburg i el 45th European Calcified Tissue Society Congress (ECTS) , a què van acudir assistents principalment de països europeus com Alemanya, Itàlia, Suïssa, Països Baixos, Regne Unit, Dinamarca, Noruega i Grècia, però també dels Estats Units, Taiwan, Japó, Xina o Corea del Sud. Estos tres esdeveniments han atret a prop de 4.000 participants, i han generat més de 13.000 pernoctacions en la ciutat de València.

 Centrant-nos en els congressos de caràcter sanitari, ambdós van presentar formats interactius. Durant el Congrés EATES-ESTES, multitud d’especialistes van debatre sobre els últims avanços i el tractament de ferides, traumatismes d’alta energia, infecció intraabdominal, fractures complexes o radiologia intervencionista; en el cas de l’European Calcified Tissue Society, entitat formada per una xarxa de més de 30 societats nacionals i internacionals, l’esdeveniment va reunir majoritàriament investigadors i professionals clínics, els quals van parlar sobre osteoporosi, artritis i altres malalties articulares, cartílag, reumatologia, salut òssia dels xiquets, càncer i os, múscul i sarcopenia. Els seus objectius principals eren avançar en les teràpies existents i millorar el tractament de pacients amb teixit calcificat, així com estimular la investigació i aconseguir nous enfocaments de tractament.

 En l’organització d’ambdós esdeveniments han participat empreses internacionals de gran prestigi, com Mondial i Interplan, amb seu a Àustria i Alemanya respectivament, que han destacat la professionalitat i funcionalitat del Palau per a albergar este tipus de congressos