Published On: 26 de novembre de 2009Categories: Uncategorized

Plens de música al Nadal

Amb l´arribada del Nadal, el Palau de Congressos obri les seues portes a l´espectacle. Fins a quatre esdeveniments posaran música durant el mes de desembre. En primer lloc es representarà El Lago de los Cisnes a qui seguirà el Coro, Ballet y Orquesta del Ejército...

Amb l´arribada del Nadal, el Palau de Congressos obri les seues portes a l´espectacle. Fins a quatre esdeveniments posaran música durant el mes de desembre. En primer lloc es representarà El Lago de los Cisnes a qui seguirà el Coro, Ballet y Orquesta del Ejército Ruso de Sant Petersburgo, el Gran Concert d´Any Nou Johann Strauss i per a tancar l´any, i per primera vegada a València, Alabama Gospel Choir. Enmig d´aquestos espectacles es podrà disfrutar del Concert Participatiu “El Messies” promogut per l´Obra Social de La Caixa.

16 de desembre: El Lago de los Cisnes és un dels ballets més bells i cèlebres de Tchaikovsky i de tota la història. A través d´una impressionant coreografia en un inoblidable conte de fades. La jove reina Odette és víctima de l´embruixament del terrible bruixot Von Rothbart, que la convertix en cigne i únicament li permet adoptar forma humana durant la nit. El Ballet estatal ruso de Rostov representa esta obra única, captant l´essència, la bellesa de la història i l´harmonia de la seua música.


22 de desembre: El Coro, Ballet y Orquesta del Ejército Ruso de Sant Petersburgo torna amb un nou programa i noves coreografies en una funció que s´ha convertit en un clàssic del Nadal i que en els seus gires internacionals ja ha sigut disfrutat per més de 2 milions d´espectadors. A l´escenari actuen més d´un centenar d´artistes, entre músics, ballarins i cor, que es constituïxen en verdaders ambaixadors de la cultura del seu país. Es tracta d´un espectacle trepidant, la cadència del qual va incrementant a mesura que avança fins a sumir a l´espectador en un món cromàtic, enèrgic i irrepetible.

29 de desembre: En el Gran Concert d´Any Nou, la Strauss Festival Orchestra i el Strauss Festival Ballet Ensemble interpreten títols tan coneguts del músic austríac, considerat el rei del vals, com a Napoleón, Fiesta de las flores, el Vals del Emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, el Danubio Azul, ni la Marcha Radetzky que, compassada per les palmes del públic, sol tancar la vetlada.

30 de desembre: Més de 20 artistes aconseguixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic a les arrels d´esta música que combina la part més visceral amb l´essència més espiritual. L´Alabama Gospel Choir, és un exclusiu grup vocal d´Alabama que compta amb figures com Francine Murphy, nominada als premis Grammy, que porta cantant des dels 3 anys i ha publicat uns quants àlbums que han marcat un fita i que actuarà per primera vegada a València.

Venda d´entradas:

Tel. 902.40.02.22 o El Corte Inglés